Mercedes-Benz modellen

Ontdek het aanbod van Mercedes-Benz

Elektrisch rijden

Ontdek het aanbod van Mercedes-Benz

Elektrisch rijden

Mercedes-Benz modellen

ELEKTRISCH RIJDEN BY MERCEDES-BENZ

Volledig elektrisch

Mercedes-Benz: All electric loopt voorop in de elektrische revolutie en biedt een diverse reeks geavanceerde elektrische modellen die zorgen voor een duurzame en fantastische rijervaring. Mercedes-Benz: All electric staat voor intelligente mobiliteit en vertaalt het elektrisch rijden naar het aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid zoals u van Mercedes-Benz gewend bent. 

Mercedes-Benz is haar elektrisch assortiment steeds verder aan het uitbreiden. Zo bieden we u momenteel al keuze uit de EQA, EQB, EQC, EQE, EQS,EQE SUV, EQS SUV & EQV

COMPACT ELEKTRISCH RIJDEN

De EQA

De EQA is het elektrische instapmodel van Mercedes-Benz: All electric. Deze nieuwkomer is gebaseerd op zijn bekende broertje, de GLA, maar is volledig voor comfortabel elektrisch rijden ontworpen. Met een actieradius van 424 km (WLTP) heeft u nooit stress over het bereiken van uw bestemming, en moet u toch iets verder rijden dan kunt u middels snelladen binnen enkele minuten weer 100 km bijladen. Het interieur is, zoals u gewend bent, van ongeëvenaarde klasse waarbij geen consessies zijn gedaan aan uitstraling en comfort.

EQA model
EQC model

ENJOY ELECTRIC

De EQC

De EQC van Mercedes-Benz: all electric is een puur elektrisch aangedreven crossover met veel ruimte en comfort. Tot u accelereert, want dan verandert de auto in een sportwagen. Bij het wegrijden staat direct de volledige trekkracht ter beschikking waardoor de EQC naar voren wordt gekatapulteerd. Het resultaat is een compleet nieuwe en fascinerende rijdynamiek. Met een actieradius van 411 km (WLTP) kunt u met een gerust hart op weg.

COMFORT VOOR MAX. 8 PERSONEN

De EQE

De EQE maakt indruk met een rijbereik tot 646km. Zorgeloos rijden en reizen dus. Dit is de ideale limousine voor zowel woon-werkverkeer als langere autoreizen.

Het interieur van de EQE biedt een perfecte balans van vooruitstrevende technologie en pure luxe. Deze limousine denkt aan uw comfort en houdt u op elk moment verbonden met de wereld om u heen.  

Voortaan kunt u uw elektrische Mercedes-Benz de eerste 200.000km opladen met gegarandeerd groene stroom. Zo rijdt u écht emissievrij.

EQE model
De EQS en EQS SUV

HET TOPMODEL VAN MERCEDES-BENZ: ALL ELECTRIC

De EQS en EQS SUV

De EQS is het topmodel van Mercedes-EQ. Met een actieradius van 770 km (!) (WLTP) hoeft u uw elektrisch auto maar 1x in de week op te laden. Daarnaast is het interieur, met o.a. het Hyperscreen, ongeëvenaard. Naast deze EQS is de EQS-SUV inmiddels ook beschikbaar.

Kom gerust langs of maak een afspraak en ontdek de luxe van onze EQS en EQS SUV.

Nieuwsbrief header

Schrijf u in voor de eNieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws met betrekking tot de elektrische ontwikkelingen van Mercedes-Benz en Smeets AutogroepE-mailadres