Over Smeets Autogroep

Sinds 1929

Over Smeets Autogroep

Sinds 1929

Van harte welkom bij

Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep,  officiĆ«le dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Fuso en Schmitz Cargobull-opleggers. 

“Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn inmiddels drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 160 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met topproducten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op! “

” Wij heten u van harte welkom. Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. De koffie staat voor u klaar wij doen graag zaken met u.”

”Een hechte familie”

Personeelsfeest

Bij Smeets hechten we enorm veel waarde aan onze medewerkers. Als een hecht familiebedrijf, vinden we het belangrijk om niet alleen samen te werken, maar ook samen te vieren. Daarom organiseert Smeets elk jaar een fantastisch personeelsfeest om onze waardering te tonen voor de inzet en het harde werk van ons team. Het is een avond vol plezier, gezelligheid en teambuilding, waarin we de sterke band binnen ons bedrijf verder versterken. Samen maken we er steeds weer een onvergetelijke gebeurtenis van!

Op naar een mooie toekomst

Smeets Autogroep Erkend Duurzaam Plus 2020-2022

Smeets Autogroep heeft de her-audit van Erkend Duurzaam Plus van het IvDM, Instituut voor Duurzame Mobiliteit, wederom met glans doorstaan. Omdat wij opnieuw een score hebben behaald van meer dan 90%, mogen wij ons wederom twee jaar lang Erkend Duurzaam Plus noemen. Het IvDM stelt dat wij onze processen, afvalstromen, afvalscheiding, energieverbruik en zaken met betrekking tot duurzaamheid goed op orde hebben. Al sinds 2011 voldoen wij aan de Erkend Duurzaamheid standaard en met deze her-audit geven wij verder vervolg aan de verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.

Voor de 6e maal

Smeets Autogroep uitgeroepen tot Best Managed Company

Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 35 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.

Wordt de held van jouw klasgenootjes

Mercedes For Kids: Spreekbeurtpakket

Ben je gek op auto’s en wil je daar graag een spreekbeurt over houden? Download dan hier je spreekbeurtpakket over Mercedes-Benz, de enige echte uitvinder van de auto. Ook vind je een coole AMG bouwplaat, een kijkdoospakket en twee kleurplaten om zelf uit te printen.

Wat kun je downloaden?

  • Een verhaaltje over de geschiedenis met oude plaatjes
  • Een historische video
  • Digitale foto’s van alle nieuwe modellen
  • Knutselwerkjes en een kleurplaat om te printen en uit te delen in de klas.

Smeets Personeelsfeest

Weer een fantastisch evenement

Elk jaar worden alle medewerkers van Smeets getrakteerd op een geheel verzorgd personeelsfeest.

Hier kunt u ons vinden

Onze vestigingen

Loading …

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Alle vestigingen

Vacatures

Bekijk reviews

Stel je vraag

Alles over Smeets Autogroep

Leer ons nog beter kennen

Alle vestigingen

Vacatures

Stel je vraag