Topsegment

Gespecialiseerd advies

Topsegment

Gespecialiseerd advies

Mercedes-Benz model

HET JUISTE ADRES

Uitgebreid advies

Voor luxury segment Mercedes-Benz modellen bent u bij Smeets Autogroep aan het juiste adres. Al ruim 90 jaar staan wij voor u klaar met het beste advies om tot de auto te komen die 100% aan uw wensen voldoet. Wij denken graag met u mee en geven uitgebreid advies waar nodig. 

ONZE SPECIALIST

Jeroen Wijnands

Onze in-house AMG en luxury segment expert Jeroen Wijnands helpt u graag bij de keuze voor uw droomauto. Jeroen heeft ruim 16 jaar ervaring als luxury segment specialist en is in het bezit van alle gedetailleerde kennis om uw vragen te beantwoorden. Hij ontvangt u graag of komt bij u langs om zijn kennis en kunde met u te delen.

Bij interesse kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jeroen via:

Jeroen Wijnands
eqs interieur

ENJOY ELECTRIC

Het luxury segment van Mercedes-Benz bestaat o.a. uit

  • G, GLE, en GLS-Klasse
  • S-Klasse
  • EQS
  • AMG-GT, GT 4-Deurs
  • Overige AMG-uitvoeringen
  • Maybach S-Klasse
  • Maybach GLS-Klasse

LUXURY PERFORMANCE

Mercedes-AMG

Het kloppende hart van elke Mercedes-AMG: een motor die met de hand is gemaakt door een echte expert. One man, one engine. Gesigneerd door zijn maker. Alles in deze auto staat in het teken van een onvergetelijke rijervaring. Vermogen, koppel en wegligging spannen samen, zoals u dat van een high-performance auto mag verwachten. Met de innovativiteit en kwaliteit die u van Mercedes-Benz verwacht.

Mercedes-AMG heeft de meest indrukwekkende line-up van high-performance auto’s ter wereld. Vrijwel alle Mercedes-Benz modellen zijn leverbaar als Mercedes-AMG variant. En bij Smeets Autogroep heeft u de mogelijkheid om ze te ervaren. We zien u graag bij Smeets Autogroep in Heerlen, Ittervoort of Venlo voor een afspraak. 

Mercedes amg
Maybach grill

THE ESSENCE OF LUXURY

Mercedes-Maybach

In de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse betekent luxe veel meer dan alleen tijdloos design, mooi leder en onovertroffen comfort. Deze toplimousine staat geheel in het teken van een van de belangrijkste doelen van een businessplan: topprestaties leveren. De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is dan ook het perfecte bewijs dat u uw werk uitstekend weet te combineren met de aangename kanten van het leven. Dat is immers de ware definitie van luxe. 

De nieuwe Mercedes-Maybach GLS-Klasse: een luxe jacht, een directiebureau, een wellness-oase. Het interieur van de nieuwe Mercedes-Maybach GLS-Klasse kan alles voor u betekenen, met topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak met verzilverde champagnefl├╗tes. Ook over deze iconische Maybach-SUV praten onze productexperts u graag bij.