Mercedes-Benz Certified Premium occasions
Mecedes-Benz Certified premium occasions

Premium occasions

De zekerheid van Mercedes-Benz Certified

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Eentje die hetzelfde comfort en dezelfde zekerheid biedt als een nieuwe? Dan bent u bij Smeets Autogroep aan het juist adres. Mercedes-Benz Certified is het kwaliteitslabel voor een gebruikte Mercedes-Benz van maximaal 6 jaar oud of  met maximaal 150.000 km op de teller.

Actuele aanbod

De voordelen van Mercedes-Benz Certified.

Alle Certified occasions zijn gecontroleerd op maar liefst 100 essentiële punten. Bovendien is de historie van  elke aangeboden auto volledig bekend, dus u heeft absolute zekerheid over o.a. het aantal gereden kilometers. Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie. Dus geen onaangename verrassingen voor u, ook niet acheraf.

Wij bieden onze Mercedes-Benz Certified modellen aan bij onze vestigingen in Venlo, Ittervoort en Heerlen. 

Mercedes-Benz certified

Garantie

Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen, ook niet achteraf.

Mobilo pechhulp

Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar.

Onderhoud

De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden. 

Een complete inspectie

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en op meer dan 100 essentiële punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz. 

Connectiviteit

Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg. 

Gegarandeerde kilometerstand

Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend. Daarom wordt een Mercedes-Benz Certified occasion dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).

Financiële diensten

Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.

Inruil

Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto. 

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag