Verbouwing Smeets Heerlen

Verbouwing Smeets Heerlen

Smeets viert feest. U bent van harte welkom

Het is feest bij Smeets

Wij zijn ontzettend trots onze 95-ste verjaardag en op de vernieuwde vestiging in Heerlen. Voor onze klanten presenteren wij een nieuwe belevings- en ervaringswereld. Ook de indoor Service Lobby, waar klanten hun auto overdekt kunnen achterlaten voor onderhoud, draagt daaraan bij. 

Wij zien ernaar uit om u mogen verwelkomen in onze nieuwe showroom en u dé gelegenheid geven om een eerste indruk op te doen.

De koffie en de Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Vernieuwd design

Onze nieuwe showroom is getransformeerd naar het nieuwe retailconcept dat onderdeel is van de wereldwijde marketing- en verkoopstrategie van Mercedes-Benz. 

Door de combinatie van persoonlijk contact, de loungeachtige omgeving en de digitale elementen wordt een stijlvolle omgeving gecreëerd, die aansluit bij het moderne karakter van de Mercedes-Benz voertuigen. 

Het vernieuwde bedrijf is gemakkelijke toegang. Zo kunt U bv. voor service rechtstreeks in onze inpandige Drive-in rijden waar het Service Adviesteam van Smeets u welkom heet. 

Onze verkoopadviseur vertellen u graag alles over onze nieuwste modellen en openingsaanbiedingen die wij voor u in petto hebben.

Voorraad voordeel

Tijdens de lopende verbouwing bij Smeets Autogroep ervaren we niet alleen vernieuwing, maar ook voorraadvoordeel op onze huidige modellen. Vraag gerust naar onze speciale aanbiedingen bij een van onze verkopers en profiteer van extra voordelen op geselecteerde voorraad. We waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze vernieuwde showroom.