Airco cleaning en onderhoud

Airco cleaning en onderhoud

100% SCHONE LUCHT. 

Uw longen verwerken elk uur tot wel 500 liter lucht. Maar alle lucht die u inademt gaat eerst door het aircosysteem. Het is dus belangrijk dat dit systeem goed schoon is en vrij van bacteriën, schimmels en ziektekiemen die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. 

Airco Cleaning (PLUS). 

De Mercedes-Benz dealer zorgt er met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijdert daarbij bacteriën, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele nare geurtjes. Met Airco Cleaning PLUS gaat de Mercedes-Benz dealer nóg een stap verder. Dan worden ook de behuizing van het interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en het filter – dat pollen en fijnstof uit de lucht filtert – vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% schoon is.

Airco Onderhoud. 

Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij. 

Uw gezondheid. 

Zo’n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Vooral als u (of een van uw passagiers) gevoelig bent voor allergieën of astmatische klachten hebt, raden wij u aan om uw airconditioning regelmatig compleet te laten reinigen. Alle middelen die de dealer voor de reiniging gebruikt zijn ECARF-gecertificeerd, dus vrij van allergieopwekkende stoffen.

Airco aanzetten

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag