Originele Mercedes-Benz accessoires

Nu tot wel 20% korting

Originele Mercedes-Benz accessoires

Nu tot wel 25% korting

Onderdelen

Originele accessoires van Mercedes-Benz

Werk, sport, kinderen: er speelt heel wat in uw dagelijks leven. En uiteraard pakt u alle activiteiten het liefst zo efficiënt mogelijk aan. Mercedes-Benz maakt het u makkelijk met handige accessoires voor uw auto. Tijdelijk profiteert u ook nog eens van korting tot wel 25% op verschillende pakketdeals. U hoeft alleen nog maar te kiezen. 

Gratis dakdragers voor uw Mercedes

Geniet van extra ruimte en bewegingsvrijheid in uw auto. Bovendien ontvangt u nu bij aankoop van een dakbox van Mercedes-Benz van 430 liter (M) of 590 liter (XL), gratis de dakdragers (ter waarde van € 360,-* ) voor uw model.

25% korting op de fietsdrager voor 2 fietsen

Profiteer van nu onze actie met 25% korting van € 660,- voor € 495,- * en geniet van onvergetelijke fietstochten deze zomer. De Mercedes-Benz fietsdrager voor de trekhaak is geschikt om 2 fietsen te vervoeren. Het robuuste stalen frame en het bevestigingssysteem zijn geschikt voor alle soorten fietsen, inclusief elektrische.

Mercedes-Benz velgen: 4 halen, 3 betalen

Wilt u uw Mercedes een nieuwe, frisse uitstraling geven? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding 4 halen 3 betalen*** op alle Mercedes-Benz velgen. Dankzij het uitgebreide assortiment vindt u altijd de perfecte velg/band-set die bij uw model past.

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag

Wilt u bestellen of heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag