Truck eActros

Uw nieuwe Mercedes Truck staat klaar bij Smeets Autogroep

Ontdek de nieuwe 100% elektrische eActros

Truck eActros

Uw nieuwe Mercedes Truck staat klaar bij Smeets Autogroep

Ontdek de nieuwe 100% elektrische eActros

Modellen

In welk model rijdt u weg?

Loading …

Kwaliteit voor uw veiligheid

Werkplaatsafspraak maken

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat u altijd met plezier en bovenal veilig weer de weg op kunt. Of het nu tijd is voor een apk-keuring een onderhoudsbeurt of eventuele andere werkzaamheden, bij Smeets bent u aan het juiste adres.

Plan online eenvoudig uw werkplaatsafspraak.

Op naar een mooie toekomst

Smeets Autogroep Erkend Duurzaam Plus 2020-2022

Smeets Autogroep heeft de her-audit van Erkend Duurzaam Plus van het IvDM, Instituut voor Duurzame Mobiliteit, wederom met glans doorstaan. Omdat wij opnieuw een score hebben behaald van meer dan 90%, mogen wij ons wederom twee jaar lang Erkend Duurzaam Plus noemen. Het IvDM stelt dat wij onze processen, afvalstromen, afvalscheiding, energieverbruik en zaken met betrekking tot duurzaamheid goed op orde hebben. Al sinds 2011 voldoen wij aan de Erkend Duurzaamheid standaard en met deze her-audit geven wij verder vervolg aan de verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.

SMEETS AUTOGROEP VOOR 6DE MAAL BENOEMD TOT BEST MANAGED COMPANY!

Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 35 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.

SMEETS AUTOGROEP BEHAALT WEDEROM ISO KWALITEITSCERTIFICERING

Op 1 december 2023 hebben wij de her-certificering door Brand Compliance voor ISO 9001:2015 wederom positief afgesloten. Brand Compliance gaf als feedback dat onze processen helder zijn vormgegeven. Verder werden de goede opleidingen en gedisciplineerde, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers als sterk punt benadrukt. Ook kregen wij complimenten over onze toekomstgerichte visie en de aanpak van onze connectiviteitsuitdagingen. De algemene noot van de auditoren was; “Smeets Autogroep staat voor kwaliteit”. Hier zijn wij natuurlijk uitermate trots op!

ISO Certified

Onze vestigingen

Loading …