Service

Erkend Schadeherstel

bij Smeets Autogroep

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist er helaas mee te maken: Schade! Dat kan een grote schade zijn of een kleine schade die zonder dat u het ziet van invloed kan zijn op de veiligheid. Bij Smeets Autogroep wordt u altijd vakkundig geholpen en wordt de schade aan uw voertuig snel en deskundig hersteld. Zo voorkomt u dat de waarde van uw Mercedes-Benz terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.

  • 4 jaar garantie op reparaties 2 jaar op onderdelen
  • Behoud van restwaarde
  • Marktconforme tarieven
  • Gratis uitvoering verbeteracties
  • Reparatie volgens de strengste Mercedes-Benz normen
  • Gegarandeerd goedwerkende veiligheidssystemen
  • Reparaties volgens de strengste Mercedes-Benz normen
  • Uitsluitend gebruik van originele onderdelen
Repair & Reconnect

Alle kennis in huis

Repair & Reconnect is het Mercedes-Benz schadelabel. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Onze gecertificeerde schadewerkplaats heeft alle specifieke Mercedes-Benz kennis in huis op het gebied van aansluitingen, kalibratie en sensoren en camera’s in huis.

Onzichtbare schade

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw schade, hoe klein ook, juist wordt gerepareerd.

Veiligheidssystemen
Visual met 5 sterren reviews

Klanten beoordelen ons met 4.9 / 5.0

Ontdek de kwaliteit van onze schadeafdeling bij Smeets Autogroep, beoordeeld met een indrukwekkende 4.9 van de 5 sterren in 2023. Ons toegewijde team staat garant voor hoogwaardige service, waarbij we niet alleen schade herstellen maar ook gemoedsrust en vertrouwen herstellen. Vertrouw op Smeets Autogroep voor de beste kwaliteit in schadeafhandeling en ervaar zelf waarom klanten ons zo hoog waarderen.

U bepaalt!

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. Bij Smeets Autogroep heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bovendien kennen wij uw Mercedes-Benz als geen ander.

Wat te doen bij schade

Heeft u schade? Neem dan contact op met Smeets Autogroep Schadeherstel. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag (8:00 uur tot 17:00 uur) en onze medewerkers zijn te bereiken op het nummer 045 – 560 99 39. Tevens kunt u ook online een afspraak bij ons maken. U kunt uw auto met schade bij iedere vestiging van Smeets inleveren.

Adres
Handelsstraat 4, 6433 KB Heerlen

Schadeherstel busje
Smeets schadeherstel vestiging
Smeets schadeherstel vestiging
Smeets schadeherstel vestiging
Smeets schadeherstel vestiging
Smeets schadeherstel vestiging groepsfoto medewerkers

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1234

Bel ons

Stel je vraag