Topvrouwen Limburg en Smeets Autogroep kondigen samenwerking aan.

Daags na de Limburgse topvrouw van het jaar verkiezing, met Esther Paulus-Maalsté als winnares, kondigen wij met veel plezier aan dat Smeets Autogroep met haar She’s Mercedes programma vanaf vandaag gaat samenwerken met stichting Topvrouwen Limburg. Dit met als doel om de topvrouwen binnen de provincie Limburg nog beter met elkaar in contact te brengen.

Vanaf heden gaat Smeets Autogroep de stichting ondersteunen bij het verwezenlijken van haar doelstelling: Het stimuleren en ontwikkelen van vrouwelijk ondernemerschap, vrouwelijk management, vrouwelijke energie en vrouwelijke zakenemotie binnen de provincie Limburg. De ondersteuning zal bestaan uit het verbinden van beide netwerken, het gezamenlijk organiseren van events en het ondersteunen in mobiliteit. Daarnaast zal ook het internationale She’s Mercedes programma worden geïntegreerd bij de samenwerking waarbij een plek wordt geboden voor vrouwen om contacten te leggen, ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Dit van studente tot Topvrouw van Limburg.

Artan Djemajlji, verkoopleider van Smeets Autogroep, is enthousiast over de samenwerking: “Wij merken dat vrouwen binnen de automotive sector nog niet altijd de aandacht krijgen die zij wel verdienen. Dit terwijl een merk als Mercedes-Benz nooit had bestaan zonder de invloed van vrouwen als Mercédès Jellinek en Bertha Benz. Wij focussen ons de laatste jaren, met het wereldwijd uitgerolde She’s Mercedes programma, meer op het in de schijnwerpers zetten en verbinden van succesvolle vrouwen. De samenwerking met Topvrouwen Limburg is hier dan ook een logische vervolgstap in. We kijken uit naar de gezamenlijke events die we hopelijk snel weer kunnen gaan organiseren.”

Ook Eef Langenveld, voorzitter van stichting Topvrouwen, is enthousiast over de samenwerking: “Voor de stichting zijn wij altijd op zoek naar betrokken partners die een bijdrage kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze doelstelling, het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en management in Limburg. Met Smeets Autogroep en het She’s Mercedes programma hebben we een krachtige partner gevonden waarbij we uitkijken naar de samenwerking’.

Smeets Autogroep is de Mercedes-Benz dealer van Limburg en Zuidoost-Brabant en al meer dan 90 jaar een begrip in de automotive branche. Het familiebedrijf is officieel Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel-, en vrachtwagens. Smeets Autogroep is meerdere keren verkozen tot meest professionele & klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Verspreid over 4 vestigingen, in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen, werken er ruim 160 enthousiaste medewerkers.