Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Vanaf € 134.124

Mercedes-Benz
S-Klasse Limousine

Vanaf € 134.124

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Cares for what matters

De jongste uiting van sensuele puurheid vormt een harmonieus geheel van eersteklas esthetiek en royale luxe.

Rijklaar vanaf
€ 134.124
Rijklaar vanaf
€ 134.124

De jongste uiting van sensuele puurheid vormt een harmonieus geheel van eersteklas esthetiek en royale luxe.

Over dit model

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Modern luxury en eersteklas comfort bereiken een geheel nieuw niveau in de S-Klasse. Met een exclusieve ruimte waarin u volledig van uw privacy kunt genieten. De auto voor mensen die autorijden ook in de toekomst beschouwen als veel meer dan alleen maar transport.

De innovatieve comfortfeatures zorgen daarbij voor een rijervaring van de allerhoogste klasse, vanaf de bestuurdersstoel tot het achtercompartiment.

Design: uniek in het segment van luxe limousines.

In dit model gaat de ultieme luxe-ervaring hand in hand met maximale veiligheid en het hoogst mogelijke comfortniveau. Bij het duidelijke design van de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse draait alles om het wezenlijke, zoals perfecte proporties voor het exterieur en modern luxury in het interieur. De geavanceerde innovaties van de nieuwe S-Klasse zorgen voor een unieke uitstraling die niet over het hoofd te zien vallen.

Interieurdesign: moderne luxe naar een hoger plan getild.

De designers hebben een feelgood-sfeer gecreëerd met een loungekarakter dat wordt gekenmerkt door elegantie, een hoog kwaliteitsniveau en een ruimtelijke uitstraling. Een bijzondere highlight is het dashboard met zijn nieuwe architectuur, moderne oppervlakdesign en ergonomische displayopstelling. Het feelgood-karakter komt ook naar voren in andere zaken: met een hoog rijcomfort, een laag geluidsniveau en een groot aantal ENERGIZING-comfortprogramma’s zorgt de S-Klasse voor het welzijn van zijn passagiers. 

Digitale innovaties: opnieuw een stap in de richting van volledig autonoom rijden.

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse is op veel gebieden intelligenter geworden en de rijbeleving is naar een nog hoger niveau gebracht. Digitale innovaties als MBUX (Mercedes-Benz User Experience) worden aangevuld met nieuwe uitrustingen die het rijplezier verhogen en tegelijkertijd het rijden nog veiliger maken. Voorbeelden zijn de achterasbesturing met een grote stuuruitslag en veiligheidsinnovaties als de airbag achter. Als nieuwe functie van PRE-SAFE® Impulse Side kan het actieve onderstel E-ACTIVE BODY CONTROL de hele carrosserie (aan beide zijden) bij een dreigende botsing van opzij verhogen. 

Al meer dan 100 jaar: de luxeklasse als belichaming van het merk Mercedes-Benz.

De S-Klasse is het hart van het merk en vertegenwoordigt de fascinatie van Mercedes-Benz: legendarische techniek en vakmanschap ontmoeten geavanceerde digitale innovatie. In de S-Klasse wordt kunstmatige intelligentie gecombineerd met ervaring uit 135 jaar autotechnologie. Zo’n zeventig jaar geleden legde Mercedes-Benz met het model 220 de basis voor de modelserie. De aanduiding ’S-Klasse’ werd officieel geïntroduceerd in 1972 met de 116-serie. De S-Klasse Limousine was de afgelopen tien jaar met name populair in China, de VS, Zuid-Korea en Duitsland. In totaal zijn er sinds de introductie van de generatie die nu uitloopt meer dan 500.000 S-Klasse Limousines verkocht.

De belangrijkste uitrustingsonderdelen

  • Lichtmetalen velgen
  • Toonaangevend design
  • KEYLESS GO met in de portieren verzonken grepen
  • Panoramaschuifdak
  • Nightpakket

Luxe voor elke dag

0.8-8.8 l/100km

verbruik (gecombineerd)

3,9 – 9,7 sec

accelaratie (0-100 km/u)

421 kW/pk

max. vermogen

1.195 liter

bagageruimtevolume

0.8-8.8 l/100km

verbruik (gecombineerd)

3,9 – 9,7 sec

accelaratie (0-100 km/u)

421 kW/pk

max. vermogen

1.195 liter

bagageruimtevolume

Inruilvoorstel aanvragen

Ontdek ons aanbod

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine voorraad

Rijklaar vanaf
€ 134.124