Mercedes-Benz G-klasse

Vanaf € 194.865

Mercedes-Benz
G-klasse

Vanaf € 194.865

Mercedes-Benz G-klasse

Meer ruimte, meer comfort, meer luxe

Committed to greatness. De GLS overtuigt met modern comfort en design, alsmede met een royaal interieur. Indrukwekkende uitstraling met modern design. De GLS combineert SUV-elementen met pure elegantie.

Het interieur van de GLS combineert royaal comfort met het karakter van een offroader.

Rijklaar vanaf
€ 194.865
Rijklaar vanaf
€ 194.865

Wie gelooft dat de G-Klasse alleen in het terrein in zijn element is, maakt een grote vergissing. Ook op de weg wordt onmiddellijk duidelijk dat de offroader geen compromissen aangaat.

Dynamiek en comfort bereiken onderweg een ongekend niveau, terwijl het rijplezier zich in sferen begeeft die een bestuurder van de G-Klasse al kent uit het terrein.

Over dit model

Mercedes-Benz G-klasse

Wie in het terrein geen natuurlijke vijanden heeft, wil ook op de weg de toon aangeven. De G-Klasse kenmerkt zich door een asconfiguratie met nauwkeurige wielgeleiding en een merkbaar verbeterde onroad performance.

Exterieur – iconisch design
Ongeveer veertig jaar geleden ontstond het unieke DNA van de G-Klasse, dat uit iconische elementen bestaat die ook nu nog kenmerkend zijn voor het unieke uiterlijk. Ook de functionele, robuuste voorzijde heeft door de jaren heen zijn eigen karakter weten te bewaren. Het zijaanzicht wordt bepaald door de duidelijke belijning en een grote vlakverdeling. Karakteristiek daarbij zijn de twee grote achterruiten en het aan de buitenzijde aangebrachte reservewiel. De opvallende wielkasten en het brede spoor dragen eveneens bij aan de stoere uitstraling van de G-Klasse.

Een absolute eyecatcher

tot 3.500 kg

aanhangwagengewicht

tot 7 zitplaatsen

in het interieur

450 kW / 612 pk

max. vermogen

2.400 liter

bagageruimtevolume

tot

45° / 100%

Klimvermogen

tot

700 mm

Waaddieptje

tot

35° / 70 %

Rijden onder schuine hoek

tot

241 mm

Bodemvrijheid

Inruilvoorstel aanvragen

Ontdek ons aanbod

Mercedes-Benz G-klasse voorraad

Rijklaar vanaf
€ 194.865