Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

Vanaf € 158.194

Mercedes-Benz
Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

Vanaf € 158.194

Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

Uniek design en indrukwekkende sportwagentechnologie

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé vormt met zijn sensuele puurheid, markante proporties en atletische vorm het perfecte voorbeeld van de designfilosofie van AMG. Beleef rijervaringen in nieuwe dimensies.

Rijklaar vanaf
€ 158.194
Rijklaar vanaf
€ 158.194

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé vormt met zijn sensuele puurheid, markante proporties en atletische vorm het perfecte voorbeeld van de designfilosofie van AMG. Beleef rijervaringen in nieuwe dimensies.

Over dit model

Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé laat op aansprekende wijze zijn sportiviteit zien zonder aan elegantie in te boeten.

Ga voor een expressief design

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt keuze uit een omvangrijke reeks exterieurpakketten. Hierdoor krijgt de auto door verschillende highlights toe te voegen een nóg expressiever design. Zo omvat het nightpakket glanzend zwarte sierelementen, terwijl het chroompakket het luxueuze karakter van de auto benadrukt. Het als optie leverbare aerodynamicapakket geeft de auto een nog sportiever uiterlijk. Dit pakket is uniek in het segment. Met het V8-stylingpakket krijgt het zescilindermodel de designfeatures van de achtcilinderversies.

Bedienen met de ambiance van een Gran Turismo

Het interieur van de eerste 4-Door Coupé kenmerkt zich door een elegante coolness, maar ook door hypermoderne features: innovatieve bedieningspanelen die naar eigen inzicht kunnen worden geconfigureerd. Afhankelijk van de rijstijl en de interieuruitrusting kunnen er op elk gewenst moment verschillende stijlen worden ingesteld via het combi-instrument of het centrale display. Het interieur combineert een ultramodern, nieuw soort bedieningsconcept met de ambiance van een Gran Turismo. Net als in de andere AMG-modellen is ook hier de middenconsole met zijn V8-vorm een ware eyecatcher. 

Intelligente vierwielaandrijving: AMG Performance 4MATIC+

Alle AMG GT 4-Door Coupé-modellen zijn voorzien van de vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC+. Een elektromechanisch geregelde koppeling verbindt de continu aangedreven achteras op variabele wijze met de vooras. Zo wordt berekend wat de optimale koppelverdeling is voor de actuele rijsituatie en de wensen van de bestuurder. Zodoende kan er voor vierwielaandrijving met een maximale grip worden gekozen, maar ook voor uitsluitend achterwielaandrijving. Dankzij de volledig variabele koppelverdeling is het mogelijk om te driften. 

Voor welke gaat u?

V8-stylingpakket exterieur

Het beste van twee werelden. Het V8-stylingpakket exterieur verleent uw auto een opvallend uiterlijk, dat zich slechts in kleine details onderscheidt van de krachtigere, prestigieuze achtcilindermodellen. Tegelijkertijd profiteert u van het lagere verbruik van de zescilinder lijnmotoren.

AMG-nightpakket

Bij het AMG-nightpakket zijn geselecteerde elementen voor het exterieur uitgevoerd in zwart hoogglanzend. Afhankelijk van de gekozen carrosseriekleur ontstaan daardoor sterke contrasten of vloeiende overgangen. In beide gevallen laat u met het AMG-nightpakket zien dat u dat u grote waarde hecht aan individueel, dynamisch design en expressieve sportiviteit.

AMG-chroompakket

Met het AMG-chroompakket wordt uw auto elegant verfraaid. Extra onderdelen in chroom hoogglanzend benadrukken de elegantie van het model en zorgen, afhankelijk van de carrosseriekleur, voor contrasterende of extra accenten.

AMG-carbonpakket

Benadruk de dynamiek van het model met hightech materiaal afkomstig uit de autosport. De onderdelen van carbon zorgen voor visuele verfraaiing vanuit elk gezichtspunt en benadrukken bovendien dat het een performance-model betreft.

AMG-carbonpakket exterieur II

Een Performance-model verdient een afwerking met supermaterialen. De opvallende elementen in carbon voor het exterieur benadrukken het performance-karakter van uw Mercedes-AMG. De vaste achterspoiler en buitenspiegels in carbon zijn van verre herkenbaar en zorgen ervoor dat uw auto vanuit elk gezichtspunt nóg sportiever oogt.

AMG-lichtspel

Met de logoprojector zorgt uw auto voor een authentieke autosportsfeer. De projector in de dorpelverbreder projecteert het opschrift ‘AMG’ op het asfalt, waardoor u en uw medepassagiers al vóór de rit in de juiste stemming worden gebracht. Een ware blikvanger die vooral ‘s nachts en in een donkere omgeving alle aandacht naar zich toe trekt.

AMG-aerodynamicapakket

Het in een windtunnel ontwikkelde AMG-aerodynamicapakket verbetert de rijeigenschappen bij hoge snelheden en vormt de basis voor nóg meer rijplezier. De onderdelen van het pakket verhogen de neerwaartse druk en verlagen tegelijkertijd de luchtweerstand. De vaste achterspoiler is een duidelijk statement voor compromisloze performance.

Passende outfit voor elke smaak

500 tot 1470 Nm

koppel

5,0 – 2,9 sec

accelaratie (0-100 km/u)

270 – 620 kW

vermogen

316 km/h

topsnelheid

500 tot 1470 Nm

koppel

5,0 – 2,9 sec

accelaratie (0-100 km/u)

270 – 620 kW

vermogen

316 km/h

topsnelheid

Inruilvoorstel aanvragen

Ontdek ons aanbod

Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé voorraad

Rijklaar vanaf
€ 158.194