Werkplaats werknemers
Werkplaats werknemers

Diensten

Parts

Voor alle personen-, bestel en vrachtwagen onderdelen van Mercedes-Benz kunt u bij de magazijnen van Smeets Autogroep terecht. Ook voor Smart, Fuso en Schmitz Cargobull onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen! Hieronder vindt u alle contactgegevens.

partspro bus

PARTSPRO

Smeets Autogroep en Mercedes-Benz hebben speciaal voor zakelijke afnemers PartsPro ontwikkeld: PartsPro. Met PartsPro heeft u één vast contactpersoon en kunt u 24 uur per dag originele Mercedes-Benz onderdelen bestellen.

Het PartsPro van Smeets Autogroep biedt u de mogelijkheid originele Mercedes-Benz onderdelen snel en eenvoudig online te bestellen, tegen condities die wij samen met u individueel vastleggen. Bovendien heeft u toegang tot de elektronische onderdelencatalogus (EPC) van Mercedes-Benz en daarmee keuze uit meer dan 390.000 Mercedes-Benz originele onderdelen die permanent op voorraad zijn.

ACCESSOIRES

Voor wie kwaliteit, elegantie en passie tot in het kleinste detail weet te waarderen. Mercedes-Benz is hét merk waarmee u, uw gevoel voor kwaliteit en stijl kunt onderstrepen. Voor een nog persoonlijkere uitstraling kunt u kiezen voor Mercedes-Benz originele accessoires en producten uit de Mercedes-Benz collection.

Accessoires
Zoals u in de accessoire-configurator kunt zien, heeft u volop mogelijkheden om uw gevoel voor stijl te laten spreken. Aan uw gevoel voor kwaliteit wordt in ieder geval ruimschoots tegemoet gekomen. Mercedes-Benz originele onderdelen en accessoires voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Werknemer met accessoires
Onderdelen

MERCEDES-BENZ ORIGINELE RUILONDERDELEN

Echte kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn: Mercedes-Benz ruilonderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsstandaard als de originele onderdelen, maar zijn wel circa 35% goedkoper. Met Mercedes-Benz originele ruilonderdelen is er voor elke vraag een oplossing. Complexe onderdelen of complete aggregaten? Met originele nieuwe of ruilonderdelen leveren wij altijd maatwerk.

WEBPARTS

Speciaal voor bedrijven biedt Smeets Autogroep WebParts de online besteldienst als extra service. Wij bieden u als zakelijke klant de mogelijkheid om 24 uur per dag Mercedes-Benz originele onderdelen op te zoeken en te bestellen.

Bent u geïnteresseerd in het snel en gemakkelijk online bestellen van Mercedes-Benz originele onderdelen en wilt u ook van andere voordelen profiteren? Meld u zich dan direct online aan.

Aanmelden voor WebParts
Bent u geïnteresseerd in het snel en gemakkelijk online bestellen van Mercedes-Benz originele onderdelen en wilt u ook nog van andere voordelen profiteren? Meld u zich dan direct online aan.

webparts visual
Groepsfoto team Heerlen vestiging

DE MAGAZIJNEN VAN SMEETS

Contactgegevens

…of kom langs bij een van onze vestigingen. Tot ziens bij Smeets Autogroep!

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag