Mercedes ME bedrijfswagens

ERVAAR WAT UW MERCEDES-BENZ KAN MET MERCEDES ME

De beste verbinding met uw Mercedes-Benz.

Mercedes me verbindt uw Mercedes-Benz met uw smartphone – voor bediening vanuit huis – en praktische digitale functies en services die de alledaagse dag vergemakkelijken. Zo houdt u uw Mercedes-Benz ook in het oog, ook als u niet de buurt bent. Ook kunt voertuigfuncties bedienen, de huidige status controleren en up-to-date blijven. Met de nieuwe generatie Mercedes me-apps op uw smartphone hoeft u zich alleen maar met uw Mercedes me ID aan te melden. Na aanmelding kunt u uw voertuig aan uw Mercedes me-account koppelen en uw services instellen. 

MERCEDES ME: ONDERSTEUNING ALS HET EROP AANKOMT.

Onze oplossingen.

Mercedes Me start met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes Me connect, de slimme netwerkstructuur van wagenparkbeheerders met hun voertuigen. Mercedes Me wordt stap voor stap met talrijke oplossingen uitgebouwd die uw business nog efficiënter maken. Van op de behoefte georiënteerde transportoplossingen en ondersteuning om voertuigen efficiënt en anticiperend te kunnen inzetten, informatie over nieuwe ontwikkelingen, financieringsoplossingen op maat en flexibele en individuele mobiliteitsmogelijkheden.

Mercedes ME bedrijfswagens
Mercedes ME bedrijfswagens

Op alle gebieden effectiever met Mercedes Me.

Maak werkprocessen gemakkelijker en efficiënter: met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes Me connect. De innovatieve services verenigen wagenparkbeheerder, bestuurder en voertuig intelligent met elkaar en helpen de efficiëntie en productiviteit van uw onderneming duurzaam te verhogen.

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag