Smeets Autogroep voor 6de maal benoemd tot Best Managed Company!


Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 35 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.


Smeets Autogroep deed dit jaar voor de 6de keer mee en werd wederom, als énige bedrijf binnen de automotive sector, geselecteerd als Best Managed Company. Math Smeets, algemeen directeur van het familiebedrijf, over de kwalificatie: ‘Iedere dag zijn onze 225 medewerkers bezig om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en waar mogelijk te overtreffen! Dat we ook in ons jubileumjaar weer zijn verkozen tot Best Managed Company maakt me trots.’ Smeets Autogroep viert dit jaar haar 90-jarig bestaan, een unieke prestatie binnen de automotive branche.

Unieke eigenschappen van Smeets Autogroep
Smeets Autogroep viel op vanwege het toekomstgerichte beleid inclusief bijbehorende investeringen en de hoge klantentevredenheid. Daarnaast werden ook de financiële stabiliteit en open manier van communiceren aangestipt door de beoordelaars. De komende jaren zal Smeets Autogroep verder investeren in optimale dienstverlening, door onder andere de opening van een geheel nieuwe vestiging in Venlo. Tevens is het bedrijf actief bezig met de implementatie van nieuwe Mercedes-Benz innovaties op het gebied van connectiviteit en mobiliteit.

Over het Best Managed Companies programma
Er zijn vele goede bedrijven in Nederland, maar er kunnen maar een paar bovenuit steken. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelt deze bedrijven op basis van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld is. De strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van deze deelnemende bedrijven staat centraal. Een overzicht van de selecte groep winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Over Smeets Autogroep
Smeets Autogroep is de officiële Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer in Zuidoost-Brabant en Limburg. Smeets Autogroep is een familiebedrijf en al 90 jaar een begrip binnen de automotive branche. Smeets verkoopt jaarlijks 3.500 voertuigen, biedt een totaal mobiliteitsconcept en heeft een omzet van circa € 140 miljoen. Bij de vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht bent u altijd van harte welkom. Kijk op www.smeets.ag voor meer informatie. 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart