Ontdek 2020


Het jaar 2020 is aangebroken! Ook in dit jaar zijn er weer veel nieuwigheden en bijzonderheden voor Mercedes-Benz en Smeets Autogroep. Bekijk hieronder alle hoogtepunten voor aankomend jaar.


PersonenwagensA-Klasse & B-Klasse Plug-In Hybrid

Verwacht in februari 2020.


Plug-in hybrids zijn een belangrijke mijlpaal op de weg naar emissievrij rijden. Onder het EQ Power-label breidt Mercedes Benz zijn aanbod aan plug-in hybrids consequent verder uit, nu met de komst van de A 250e Hatchback, de A 250e Limousine en de B 250e. Deze compacte auto's met EQ Power zijn gericht op (elektrisch) rijplezier en zijn geschikt voor dagelijks gebruik! 

 
  

2020: Het jaar van de EQC


De Mercedes-Benz onder de elektrisch aangedreven auto's is een feit. EQ is de eerste volledig elektrische autolijn van Mercedes-Benz. Met de komst van de EQC 400 4MATIC starten we een nieuw mobiliteitstijdperk. Wij bieden onze klanten progressief design en uniek rijcomfort – met een actieradius die de EQC absoluut geschikt maakt voor de dagelijkse praktijk.


Lees hier alles over de 100% elektrische EQC

 
 

Nieuwe GLA

Verwacht in voorjaar 2020.


De nieuwe Mercedes-Benz GLA: meer karakter, meer ruimte, meer veiligheid. Deze GLA zet een stap verder op veiligheidsgebied dankzij de rijassistentiesystemen met coöperatieve ondersteuning van de bestuurder. Verder is deze GLA voorzien van een strakke vormgeving, met gereduceerde lijnen en geaccentueerde oppervlakken. Kortom, de GLA straalt sportiviteit en moderniteit uit. 


Lees hier alles over de nieuwe GLA

 
  

GLB


De nieuwe Mercedes-Benz GLB: voor gezin & vrije tijd. 

Krachtige proporties met een korte overhang voor en achter, een design met offroad-kenmerken en optioneel vierwielaandrijving 4MATIC – de nieuwe GLB is een veelzijdige SUV. Een ruime gezinsauto: optioneel met een derde zitrij die bestaat uit twee afzonderlijke stoelen. Met een robuuste en krachtige uitstraling wat voor een zekere funfactor zorgt! 


Lees hier alles over de nieuwe GLB.

 
  

GLE Coupé


De nieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé – een Coupé voor de veeleisende rijder. De GLE Coupé combineert het indrukwekkende vermogen van een terreinwagen met de emotionele sportiviteit en elegantie van een Coupé. Met de vernieuwing van de premium SUV-familie tilt Mercedes-Benz de GLE Coupé naar een hoger technisch plan. Met de nieuwste generatie rijassistentiesystemen van Mercedes-Benz zorgt het voor een uitzonderlijk hoge mate van veiligheid. 


Lees hier alles over de nieuwe GLE Coupé.

Nieuwe EQA


De verwachte elektrische atleet in het compact segment. 

De Concept EQA is een voorbode op de toekomstige EQA. De Concept EQA beschikt over een actieradius van 400 km. Met innovatieve glasvezelverlichting, aan de voorzijde een black panel waarin zich een led-matrix bevindt, straalt de Concept EQA detaillering, exclusiviteit en sportiviteit uit. Deze concept zal in december 2020 worden omgevormd tot een productiemodel. 

 


Bestelwagens


 


EQV

Verwacht in de zomer van 2020


De Mercedes-Benz EQV: de eerste elektrische premium-MPV ter wereld.

Met een actieradius van 405 km en een snellaadfunctie brengt deze EQV een maximaal comfort en ongeëvenaarde flexibiliteit. De esthetiek van het exterieur wordt voortgezet in het interieur. MBUX (Mercedes-Benz User Experience) vindt zijn weg naar de EQV en speelt een centrale rol in het interieur van deze elektrische MPV.


Meer over elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens

 
  


eSprinter

Verwacht in eerste kwartaal van 2020


De nieuwe Mercedes-Benz eSprinter. 

De nieuwe eSprinter is perfect voor emissievrije mobiliteit voor stedelijk gebruik. Deze eSprinter combineert alle eigenschappen van de succesvolle Sprinter met de voordelen van elektrische voertuigen. Dat maakt deze bedrijfswagen perfect voor commerciële klanten die goederen lokaal emissievrij willen leveren, met een toelaatbare brutomassa van 3500 kg. 


Meer over elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens

 
  

 eVito Long Range

Verwacht in 2020. 


De nieuwe eVito Long Range. 

Naast de normale eVito, is de eVito Long Range speciaal uitgevoerd om langere afstanden af te leggen. Met een hogere actieradius en grotere laadcapaciteit is deze eVito perfect om zowel personen als goederen te transporteren.

 

 

Trucks


 


Actros is Truck of the Year 2020!


In 2020 staat de introductie van de geheel vernieuwde Actros centraal. De meest opvallende verandering is het ontbreken van zijspiegels aan de cabine. Maar vooral onderhuids is de Actros sterk doorontwikkeld. Meer dan zestig innovaties dragen bij aan een optimale TCO (Total Cost of Ownership), een hoge veiligheidsstandaard en maximale beschikbaarheid. Dit zijn de bekende pijlers die de Actros hebben gemaakt tot Truck of the Year 2020!


Lees meer over de nieuwe Actros 

 


Namens het gehele team van Smeets Autogroep wensen wij u een gezond en gelukkig nieuwjaar! Ook in 2020 staan wij graag weer voor u klaar!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart