Smeets Autogroep behaalt ISO kwaliteitscertificeringOnlangs zijn al onze vestigingen bezocht door ISO Brand Compliance om te onderzoeken of deze voldoen aan de norm van de ISO 9001: 2015. Hieruit is gebleken dat wij deze ISO Her-audit hebben afgerond. Ik ben blij te kunnen melden dat wij de audit wederom met glans hebben doorstaan!

Daarom hebben wij het certificaat in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn. Het certificaat staat garant voor kwaliteit, risicobeheersing en continue verbetering van de organisatie.


Tijdens de ISO audit is aangetoond dat klanttevredenheid, kwaliteit en optimale dienstverlening belangrijke waarden zijn bij Smeets Autogroep. Ook werd er bij de audit gekeken naar de maatregelen die getroffen worden binnen het bedrijf om dit te bereiken en hoe deze gedocumenteerd zijn. Een win-win relatie met stakeholders zoals personeel, klanten en leveranciers is een vereiste. De betrokkenheid van het management binnen het bedrijf is één van de belangrijkste aspecten voor de certificering. Het positief commentaar dat wij van de auditor hebben ontvangen was o.a.: 


“Het was een zeer positief beeld! De medewerkers laten zien trots te zijn op dat wat ze doen, er heerst een open cultuur met mensen die er voor willen gaan. Sinds audit van januari 2018 is er aantoonbaar veel werk verricht waarmee Smeets laat zien continue te willen verbeteren”

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart