Uw voordelen bij de officiŽle Mercedes-Benz dealer

Bij Smeets Autogroep kunt u profiteren van een aantal voordelen die alleen de officiŽle Mercedes-Benz dealer u biedt.


DESKUNDIGWij zijn een verlengstuk van de fabriek en kennen uw auto als de beste. Wij onderhouden uw auto conform de voorschriften van Mercedes-Benz. Dit komt de levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto ťn uw portemonnee ten goede. Onze medewerkers zijn product experts, werken conform de Mercedes-Benz voorgeschreven richtlijnen en gebruiken uitsluitend originele onderdelen en oliŽn. Op al onze werkzaamheden heeft u 24 maanden garantie.

EERLIJKBij 60% van alle ingevoerde auto is gerommeld met de kilometerstand. Bij Smeets Autogroep klopt de kilometerstand en weet u zeker dat u een eerlijke auto van topkwaliteit koopt. 

BETROUWBAARBij Smeets Autogroep kunt u al meer dan 90 jaar terecht voor de beste service. Na elke onderhoudsbeurt heeft u weer recht op 1 jaar Mobilo, de officiŽle mobiliteitsgarantie van Mercedes-Benz. Daarmee kunt u in heel Europa 24/7 rekenen op gratis pechhulp ter plaatse. 

COMPLEETWij bieden u een compleet dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over de aankoop van nieuwe ťn gebruikte sterren, lease of financiering, onderhoud & service, verkoop van originele onderdelen, verlengde garanties, verzekering en schadeherstel. Onze door Mercedes-Benz erkende schadeherstel locatie is gevestigd in Heerlen.

GOEDKOPERZaken doen met de officiŽle Mercedes-Benz dealer is het goedkoopst! Wij onderhouden en repareren wat noodzakelijk is. Afhankelijk van de werkzaamheden, is garantie van toepassing. Bent u nog geen klant? Dan checken wij gratis de status van uw auto (korte test). Bij de aankoop van occasions kunt u kiezen voor de scherp geprijsde afleverpakketten. 

CONNECTEDWij verbinden uw auto met de handige Mercedes Me-app, die informatie over uw Mercedes-Benz weergeeft. Zo ziet u via uw telefoon de locatie van uw auto, de kilometerstand, de status van de vloeistoffen, etc. Tevens geniet u van de voordelen van het Customer Assistance Center, waarmee een medewerker van Mercedes-Benz u 24/7 te woord kan staan. 


U en uw auto in de beste handen bij de officiŽle dealer

Wel beter, niet duurder! 


Plan een werkplaatsafspraak

Plan een adviesafspraak

Bekijk onze vestigingen


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart