• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Verbouwing Smeets Heerlen

  •  

Verbouwing Smeets Heerlen

 

Werken aan de weg

Wij willen u graag op de hoogte stellen van de veranderingen bij Smeets Autogroep, uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer op de handelstraat 2 te Heerlen. Momenteel ondergaan we een vernieuwende verbouwing om uw ervaring te verbeteren. Tijdens deze periode (tot mid februari) is onze ingang verplaatst naar de achterkant van het pand. We blijven volledig operationeel en staan klaar om u te verwelkomen via deze tijdelijke ingang. Bedankt voor uw begrip en geduld terwijl we werken aan een nog betere service.

Omleiding

Let op: onze ingang is tijdelijk verplaatst naar de achterkant van het pand wegens renovatiewerkzaamheden. Om toegang te krijgen, vragen we vriendelijk om aan de achterkant te parkeren. Onze excuses voor het ongemak; we waarderen uw begrip terwijl we werken aan een verbeterde ervaring. Bedankt voor uw medewerking en tot ziens aan de achterzijde van het gebouw!

Voorraad voordeel

Tijdens de lopende verbouwing bij Smeets Autogroep ervaren we niet alleen vernieuwing, maar ook voorraadvoordeel op onze huidige modellen. Vraag gerust naar onze speciale aanbiedingen bij een van onze verkopers en profiteer van extra voordelen op geselecteerde voorraad. We waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze vernieuwde showroom.

Route

 Op de afbeelding aan de rechterkant is te zien wat de vernieuwde (tijdelijke) route betreft.

Nieuwe Showroom

Onze nieuwe showroom zal worden getransformeerd in een eigentijdse en stijlvolle omgeving, die perfect aansluit bij het verfijnde karakter van Mercedes-Benz voertuigen. Het ontwerp zal zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Gemakkelijke toegang: U kunt nu rechtstreeks naar onze werkplaats rijden zonder de noodzaak om uw voertuig elders te parkeren. Dit betekent dat u snel en zonder gedoe kunt arriveren voor geplande onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Efficiënt drop-off proces: Onze serviceadviseurs zullen u begroeten bij de "Drive-In" en u helpen met het inplannen van de benodigde service voor uw voertuig. Dit proces zal gestroomlijnd en efficiënt zijn, zodat u geen kostbare tijd verspilt.

Modern design

Onze nieuwe showroom zal worden getransformeerd in een eigentijdse en stijlvolle omgeving, die perfect aansluit bij het verfijnde karakter van onze voertuigen. Het ontwerp zal zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Digitale interactie: We zullen geavanceerde digitale technologieën implementeren, waaronder interactieve schermen, om u te helpen bij het verkennen van de kenmerken en opties van onze voertuigen op een boeiende en informatieve manier.

 

Waar bent u naar op zoek?