Vacature: junior verkoper Used 1 bestelwagens 

Standplaats: Ittervoort


Functieomschrijving
Ter ondersteuning van ons verkoopteam bestelwagens in Ittervoort zijn wij op zoek naar een aanstormend commercieel talent. Het is van belang dat je affiniteit hebt met de zakelijke markt, je accuraat kunt werken en beslist geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. In Ittervoort hebben we de beschikking over een 5.000 m2 groot Used 1 terrein vol met jong gebruikte Mercedes-Benz bestelwagens. Jij zorgt ervoor dat deze bestelwagens professioneel op internet gepresenteerd worden. Daarnaast helpt je geïnteresseerde per telefoon, e-mail en in de showroom/op het terrein zelf.


Na het doorlopen van je opleidingsprogramma begeleid je het proces van presentatie tot de aankoop van een gebruikte en / of nieuwe bestelwagen met de bijbehorende downstream producten. Je stelt offertes en verkoopcontracten op, bespreekt deze met de klant, adviseert en je verzorgt de aflevering van de bestelwagen. Deze taken voer je uit onder begeleiding van een senior bestelwagenverkoper.

Functie eisen
Bij voorkeur heb je een verkoop gerelateerde opleiding. Minimaal MBO niveau, bij voorkeur op HBO niveau. Je bent enthousiast, gedreven, accuraat, service- en klantgericht. Je kunt je inleven in een klant en je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. Daarbij heb je een proactieve houding waarbij je creatief en oplossingsgericht te werk gaat.

Ben jij het nieuwe gezicht van Smeets Autogroep?
Ben jij de ster die wij zoeken? Je reactie - voorzien van een curriculum vitae met recente pasfoto - kun je mailen naar R.jennen@smeets.ag. Indien je vooraf meer informatie wenst, kun je contact opnemen met Rene Jennen, Verkoopleider Vans Limburg op telefoonnummer 06 -  46 73 23 15. Je sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.


Bedrijfsprofiel
Smeets Autogroep is dé Mercedes-Benz dealer van Limburg en Oost-Brabant en is al 90 jaar een begrip in de automotive branche. Wij zijn officieel Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel-, en vrachtwagens. Smeets Autogroep is meerdere keren verkozen tot meest professionele en klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Verspreidt over 6 vestigingen in Zuidoost-Brabant en Limburg werken 220 enthousiaste medewerkers om onze klanten tevreden en mobiel te houden.