Niets minder dan een Actros

De nieuwe Actros F. Een uitstekende prestatie in elke omgeving.

Niets minder dan een Actros

De nieuwe Actros F. Een uitstekende prestatie in elke omgeving.

Modellen

De Actros F.

Dankzij de minimalistische, functiegerichte uitrusting is de Actros F de ideale partner voor bestuurders en ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden en is het besturen van een vrachtwagen van Mercedes-Benz nog nooit zo gemakkelijk geweest. Royale ruimte in de cabine, een lage instap met 3 treden, keuze uit 17 varianten – de Actros F komt tegemoet aan de meest uiteenlopende behoeften en vereisten en maakt het mogelijk om met de optionele motor OM 471 van de 3e generatie nog efficiënter te rijden.

Uitstekend in elke omgeving

De Actros F

Dankzij een praktische en functionele uitrusting, is de nieuwe Actros F ideaal voor het rijden van korte en lange afstanden. Of het nu gaat om snelwegen, provinciale wegen of binnenstedelijk gebied: de Actros F presteert uitstekend in elke omgeving.

De Actros F zet volledig in op zijn sterke punten en kostenefficiëntie. De truck heeft een comfortabele standaarduitrusting, zoals een krachtige motor, lage instap en veiligheidssystemen zoals bijvoorbeeld Active Brake Assist 5. De Actros F kan naar wens uitgebreid worden met diverse opties zoals een Multimedia Cockpit, trucknavigatie en automatische airconditioning. 

Instap topper

Alles wat u nodig heeft

De Actros F zeer geschikt voor het afleggen van grote en kleine afstanden. Deze truck heeft namelijk een zeer praktische en functionele uitrusting. Door de aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding is de Actros F een echte topper!

De nieuwe cabinevariant waar de Actros F mee is uitgerust zorgt voor een prettige ervaring voor de bestuurder. Deze nieuwe StreamSpace cabine heeft een motortunnel van 120mm, waardoor de cabine gemakkelijk te bereiken is met slechts drie treden. Hierdoor is de ervaring bij het in- en uitstappen zeer aangenaam. 

Het instapmodel van de Actros F komt met een Classic cockpit en conventionele zijspiegels. Er is de mogelijkheid om dit model up te graden met SideGuard Assist, Standairco, Trucknavigatie, Multimedia cockpit(10 inch display) met multifunctioneel stuurwiel en Predictive Powertrain Control.

Deze topper is kan worden geleverd in 17 verschillende uitvoeringen. Dit kan in de vorm van zowel een trekker als bakwagen zijn. De beschikbare asconfiguraties zijn 6×4, 6×2 en 4×2.

Als u nog meer informatie wil hebben over deze instap topper, kunt u onderaan deze pagina de leaflet downloaden en bekijken.

Kortom, deze truck is veelzijdig, compact en gebruiksvriendelijk voor meerdere doeleinden. Benieuwd wat de Actros F voor u kan betekenen? Neem contact op met Smeets Autogroep en wij helpen u graag verder in de aanschaf van uw nieuwe Actros F.

De nieuwe Mercedes-Benz Actros F 

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag

Wilt u bestellen of heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag