De nieuwe Actros Edition 3.

Zijn karakter: Exclusiviteit.

De nieuwe Actros Edition 3.

Zijn karakter: Exclusiviteit.

Modellen

Mercedes-Benz Actros Edition 3.

Zijn karakter: Exclusiviteit. De Actros L Edition 3 biedt gepassioneerde bestuurders een buitengewone rijervaring. Het speciale model, beperkt tot 400 exemplaren, combineert het beste van zijn succesvolle voorgangers met nieuwe luxueuze comfort‑ en designkenmerken.

Emotie en efficiëntie: De Actros L Edition 3 combineert beide. Van de efficiëntste motor in de geschiedenis van Mercedes‑Benz Trucks tot de uitgebreide, klantspecifieke services van Mercedes‑Benz Trucks: Meer is nu eenmaal meer.

uniek design en maximaal comfort

Actros L Edition 3

De Edition 3, eveneens getoond op de IAA Transportation 2022 in Hannover, presenteert zich als een gelimiteerd speciaal model van de Actros L met een ‘WOW’-effect. Dertig extra functies in het interieur en exterieur, evenals designelementen uit de Edition 1 en Edition 2 geven de 400 gelimiteerde exemplaren een uniek karakter. Een hele reeks uitrustingen kenmerken de luxe van de Edition 3. In het stijlvolle interieur zijn dat onder meer het dashboard en de portiergrepen in nappaleder, diverse interieurdelen in carbonlook, het dakluik met sfeerverlichting en de SoloStar-zithoek met lederen bekleding in amandelbeige. Ook de Edition 3-badge aan de bijrijderszijde en het verlichte Edition 3-instapembleem aan de chauffeurs- en bijrijderszijde springen in het oog. Het bovenbed wordt geleverd met beddengoed en is 900 mm breed. Een gordijn rondom – amandelbeige van binnen, zwart van buiten – zorgt voor stijlvolle privacy. Hetzelfde geldt voor het gordijn met de Mercedes-Benz ster voor het bed.

Exterieurhighlights zijn de exclusieve folie op de flanken, het opschrift ‘Edition 3’ op de wit aluminium gelakte zonneklep met twee extra led-verstralers, het Actros-embleem aan de voorzijde in donker chroom en het opschrift ‘Actros’ aan de bovenkant van de cabine-achterwand. Vanaf de zijkant vallen de rvs instaptreden op. Ook de voor- en achteraskappen zijn van rvs. Tot de leveringsomvang behoren ook de verlichte Mercedes-Benz ster in donker chroom, diverse gelakte rvs sierroosters en de aluminium loopvlakken aan de zijkanten.

De Edition 3 wordt voor alle twee- en drieassers van de nieuwste generatie Actros L met GigaSpace- en BigSpace-cabine met linkse en rechtse besturing aangeboden. De cabine kan worden gelakt in de bedrijfskleuren van de klant, waarbij het front altijd in wit aluminium metallic is uitgevoerd, wat een hoge herkenningswaarde garandeert. Of het nu gaat om een high-end vermogen met de 15,6 liter OM 473-motor of een verder verlaagd verbruik met de nieuwe derde generatie OM 471-motor: dankzij verbeterde schakelen door PowerShift Advanced in alle leverbare aandrijflijnen, biedt de Actros L Edition 3 voor elke chauffeur een indrukwekkende performance en veel rijplezier.

De nieuwe Actros Edition 3.

Wij staan voor u klaar

Plan uw afspraak of neem contact op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag

Wilt u bestellen of heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak

Mail ons

088 – 889 1000

Stel je vraag