Smeets Flexlease: Zorgeloos & Voordelig Mercedes-Benz rijden

Smeets Flexlease is de nieuwe lease en verhuurdienst van Smeets Autogroep. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos kunt rond rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz bestelwagen. Starten kan gewoon simpel met een verhuurperiode, welke wij na een maand automatisch overzetten in een shortleaseovereenkomst en later een leaseovereenkomst. Opzeggen kan altijd binnen een maand en wij ontzorgen u van A tot Z. 

Citan

Huurprijs € 45 per dag* 
Shortleaseprijs € 785 per maand** 
Leaseprijs€ 295 per maand**


Vito

Huurprijs € 75 per dag* 
Shortleaseprijs € 1.115 per maand** 
Leaseprijs€ 399 per maand**


Sprinter

Huurprijs € 85 per dag* 
Shortleaseprijs € 1.325 per maand** 
Leaseprijs€ 509 per maand**


Sprinter bakwagen

Huurprijs € 105 per dag* 
Shortleaseprijs € 1.545 per maand** 
LeaseprijsOp aanvraag


Huurprijs = 1 tot 30 dagen

Shortleaseprijs = 1 tot 12 maanden

Leaseprijs = 12 tot 60 maanden


Voorwaarden


*100 vrije kilometers per dag. De prijs is exclusief brandstof en exclusief btw. Het huren of leasen van bestelwagens is alleen met KvK inschrijving mogelijk.
**Vanafprijs van de basisuitvoering met maximaal 10.000 km per jaar.


Volledig ontzorgd


Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Daarom zijn onze flexleasetarieven inclusief onderhoud, reparatie, verzekering (ook voor de inzittenden), afschrijving en motorrijtuigenbelasting. Zo weet u exact waar u aan toe bent.


Flexibele looptijd


U kunt uw bestelwagen zowel voor de korte termijn huren als voor de lange termijn leasen. Weet u nog niet hoe lang u de bestelwagen wilt inzetten? Dan kunt u gewoon starten met een huurovereenkomst die overloopt in een (short)leaseovereenkomst.


Gratis vervangend vervoer


Heeft uw bestelwagen een onderhoudsbeurt nodig, of dient er een schade gerepareerd te worden? Smeets Flexlease biedt standaard gratis vervangend vervoer aan, waarbij u een gelijkwaardige bestelwagen meekrijgt. 


24h pechhulp binnen heel Europa


Natuurlijk gaan wij er van uit dat uw bestelwagen niet stilvalt, maar mocht dit toch ooit gebeuren, dan bent u binnen heel Europa verzekerd van gratis pechhulp. 24h per dag zodat u altijd zorgeloos weer op weg kunt. 


Maatwerk


Heeft u specifieke wensen voor uw bestelwagen, zoals een trekhaak, imperial of inrichting? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een bestelwagen die aansluit op uw wensen.


Iedereen is welkom


Bij Smeets Flexlease doen we niet moeilijk. Bent u starter of zzp’er? Ook dan bent u van harte welkom om te flexleasen bij Smeets.


Snel rijden


Binnen een week kunt u in uw nieuwe flexlease bestelwagen rijden. Smeets beschikt over een ruime voorraad van150 bestelwagens. 


Zorgeloos leasen bij uw officiŽle Mercedes-Benz dealer Smeets (Praktijkvoorbeeld)


U heeft een nieuwe opdracht binnengesleept waarvoor u tijdelijk extra transportcapaciteit nodig heeft. Daarvoor neemt u contact op met uw contactpersoon bij Smeets en deze schakelt Smeets Flexlease in. Wij denken graag met u mee en bieden u een passende oplossing aan. aangezien de transportbehoefte tijdelijk is, starten we in eerste instantie met een huurovereenkomst. Deze huurovereenkomst is per dag opzegbaar. Wanneer uw bestelwagen meer dan 1 maand loopt, zetten wij het contract automatisch om naar een (goedkopere) shortleaseovereenkomst. De duurder betaalde huurprijs van de eerste maand wordt met u verrekend. Immers, hoe langer uw flexlease bestelwagen loopt, hoe goedkoper de dagprijs wordt. Dat is slim en voordelig Flexleasen bij Smeets Autogroep.


Neem contact op met een van onze collega's voor meer informatie: 

Smeets Eindhoven
Max Verhagen

06 - 50 87 92 16

max@smeets.ag 

 

Smeets Venlo

Roy Stevens

06 15 43 96 42

roy@smeets.ag

Smeets Ittervoort
Twan Moers

06 - 52 02 78 36 
twan@smeets.ag 

 

Smeets Heerlen
Marcel Verhoeven

06 - 54 39 33 30

marcel@smeets.ag 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart