ServiceCare


De ServiceCare pakketten zijn samengesteld om u te ontzorgen. Wij van Smeets Autogroep zorgen ervoor dat u elke dag veilig en met een gerust gevoel op weg kan. 


Zekerheid: zodat u uw bestemming bereikt.
Onze service met de vertrouwde Mercedes-Benz kwaliteit zorgt ervoor dat uw bestelwagen veilig en betrouwbaar blijft en zijn waarde behoudt.


Mobiliteit: zodat alles soepel verloopt, of u nu onderweg bent voor werk of privť.

Dankzij regelmatig onderhoud en regelmatige reparaties met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en met de kwaliteit die u van ons gewend bent, wordt het risico op stilstand aanzienlijk kleiner. En mocht er toch iets gebeuren, dan houden wij u in heel Europa mobiel met onze mobiliteitsservice MobiloVan*.


Transparante prijzen/kosten: zodat u altijd het overzicht over de kosten houdt – waar u privť of voor uw werk ook naartoe rijdt.

Met vaste, transparante termijnbedragen gedurende de gehele looptijd van het contract. Van uitgebreide garantie tot veelzijdig onderhoud – onze ServiceCare pakketten zijn bedoeld om u te ontzorgen, zodat u elke uitdaging het hoofd kunt bieden. Wat de bestemming ook is, u gaat elke dag met een gerust gevoel op weg.


Om het exacte tarief voor uw bedrijfswagen te berekenen, kunt u gebruik maken van onze calculator. Ook kunt u hier nogmaals het verschil tussen de pakketten zien. Flexibiliteit: zodat het onderhoud van uw bestelwagen past binnen uw privť- en zakelijke agenda.

Met op maat gemaakte pakketvoorwaarden en kilometrages. U kiest zelf tussen vaste maandelijkse termijnen of een eenmalige betaling vooraf.


MobiloVan: uw snelle en gratis pechhulp voor heel Europa.

Bij pech onderweg bent u verzekerd van hulp, variŽrend van de snelle en deskundige hulp van een technicus ter plaatse tot onze wegsleepservice, vervangend vervoer of een overnachting. Het enige wat u hoeft te doen om te profiteren van deze en andere standaard MobiloVan-diensten is de reguliere onderhoudsbeurten van uw bestelwagen bij een officiŽle Mercedes-Benz servicepartner laten uitvoeren. Zo kunt u tot 30 jaar zorgeloos rijden!    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart