Schadeherstel bij Smeets Autogroep

 

Ook met een kwalitatief hoogstaand product als een Mercedes-Benz kan altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Of het nu een licht of zwaar schadegeval is, Smeets Schadeherstel maakt uw auto snel en vakkundig weer als nieuw.

 

Bij ons wordt uw auto gerepareerd volgens de strengste fabrieksnormen, tegen marktconforme prijzen. Onze uitstekend opgeleide medewerkers maken uitsluitend gebruik van de originele Mercedes-Benz onderdelen. Dit voorkomt dat de waarde van uw auto terugloopt en zorgt ervoor dat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Wij hebben dus alle nodige kennis en kunde in huis om uw voertuig te herstellen. U kunt dus met een gerust gevoel weer in uw auto stappen nadat deze uit onze werkplaats komt.

 

U bepaalt wie uw Mercedes-Benz herstelt.

De keuze van het schadeherstelbedrijf is helemaal aan u! Wanneer uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstel bedrijf verwijst waar zij zaken mee doen, kunt u altijd aangeven dat u uw Mercedes-Benz liever naar de officiŽle dealer brengt. Dan heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bij Smeets Schadeherstel bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

 

Wat te doen bij schade?

Heeft u schade? Bel dan direct met onze 24h service op het nummer: 00800 1777 7777 en houd uw groene kaart bij de hand. Bezit u een ander merk dan Mercedes-Benz, dan kunnen wij uiteraard ook helpen. Bel dan het nummer op uw groene kaart.

Smeets Schadeherstel is op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend en onze medewerkers zijn bereikbaar op het nummer 045-560 99 39.

 

Veiligheid ťn waardebehoud

Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld zodat de waarde van uw bestelwagen niet terugloopt. Maar soms ook – veel belangrijker – zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt.

 

Originele onderdelen

Smeets Autogroep gebruikt bij schadeherstel uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw bestelwagen voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Breng uw Mercedes-Benz bestelwagen voor schadeherstel dus altijd naar Smeets Autogroep , uw Mercedes-Benz dealer.
 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart