De Mercedes PRO Adapter

Mercedes PRO connect biedt u door de montage achteraf van de Mercedes PRO adapter een hoge mate aan transparantie, controle en support. De communicatie tussen wagenparkbeheerder, bestuurder en voertuig maakt het u nu bijzonder makkelijk uw onderneming aanzienlijk efficiŽnter leiding te geven.


  • Innovatieve connectiviteit in de voertuigen van uw actuele wagenpark (Voor geselecteerde Vito en Sprinter modellen).
  • In totaal 5 Mercedes PRO connect services (Voor een efficiŽnt wagenparkbeheer). 
  • Eenvoudige montage achteraf (Met de Mercedes PRO adapter).


De Mercedes PRO Adapter is verkrijgbaar voor:

  • Vito vanaf november 2010
  • Sprinter vanaf april 2006
  • Helaas is de Mercedes PRO Adapter niet voor de Citan verkrijgbaarVoertuigstatus

Overzicht van de voertuigtoestand en inzet van het wagenpark door voertuiggegevens te verzenden, verwerken en analyseren. 

Voertuiglogistiek

Voertuiglocaties doorgeven en geofences instellen, zodat de wagenparkbeheerder wordt geÔnformeerd wanneer een voertuig een afgebakend gebied in- of uitrijdt. Informatie over de verkeerssituatie. 

Wagenparkcommunicatie

Berichten, adressen en telefoonnummers uitwisselen tussen de voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO Adapter-app2 van de bestuurder.

Onderhoudsmanagement

Informatie over uit te voeren onderhoud en passende offertes van het Mercedes-Benz Van Partner.

Digitaal rittenboek

Dankzij een digitale lijst van de gemaakte ritten kan gemakkelijk onderscheid worden gemaakt tussen zakelijke ritten en privťritten. Bovendien is de rittenlijst handig voor de belastingaangifte.

   

De Mercedes PRO adapter is gratis verkrijgbaar bij Smeets Autogroep. 


Laat de adapter installeren


De Mercedes PRO adapter is voor de Vito 639 vanaf 11/2010, voor de Vito 447 vanaf 10/2014 en voor de Sprinter 906 vanaf 04/2006 beschikbaar. Voor Mercedes-Benz bestelwagens die af fabriek met de communicatiemodule (LTE) voor digitale services (JH3) verkrijgbaar zijn, kan de Mercedes PRO adapter niet worden gebruikt bij voertuigen met de uitrusting Motorloopregeling (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service 'Digitaal rittenmanagement' en 'Digitaal rittenboek'. Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts ťťn rit herkend. / De Mercedes PRO Adapter-app mag niet tijdens het rijden worden bediend. Houd rekening met de in uw land geldende wettelijke voorschriften met betrekking tot het gebruik van een smartphone tijdens het rijden.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart