Succesvol ondernemerschap

Wij bestaan al sinds 1929 en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! U kunt bij Smeets Autogroep rekenen op continuÔteit in zaken doen. Dat wij een gezond bedrijf zijn, is onder andere erkend door Graydon Nederland, Deloitte en Brand Compliance.Smeets Autogroep behaalt ISO kwaliteitscertificeringOnlangs zijn al onze vestigingen bezocht door Brand Compliance om te onderzoeken of deze voldoen aan de norm van de ISO 9001: 2015. Hieruit is gebleken dat alle locaties van de Autogroep voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsstandaard. Daarom hebben wij het certificaat in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn. Het certificaat staat garant voor kwaliteit,  risicobeheersing en continue verbetering van de organisatie.


Tijdens de ISO audit is aangetoond dat klanttevredenheid, kwaliteit en optimale dienstverlening belangrijke waarden zijn bij Smeets Autogroep. Ook werd er bij de audit gekeken naar de maatregelen die getroffen worden binnen het bedrijf om dit te bereiken en hoe deze gedocumenteerd zijn. Een win-win relatie met stakeholders zoals personeel, klanten en leveranciers is een vereiste. De betrokkenheid van het management binnen het bedrijf is ťťn van de belangrijkste aspecten voor de certificering. 


''Een van de sterke punten van het familiebedrijf is dat het management persoonlijk benaderbaar is voor de klant en medewerkers. Hierdoor wordt goed ‘feeling’ gehouden met de werkvloer dat de klantbeleving ten goede komt.” Mede hierdoor kan Smeets Autogroep het devies ‘alles in ťťn keer 100% goed doen’ realiseren.''
Smeets Autogroep voor 6de maal benoemd tot Best Managed Company!


Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 35 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.


Smeets Autogroep deed dit jaar voor de 6de keer mee en werd wederom, als ťnige bedrijf binnen de automotive sector, geselecteerd als Best Managed Company. Math Smeets, algemeen directeur van het familiebedrijf, over de kwalificatie: ‘Iedere dag zijn onze 225 medewerkers bezig om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en waar mogelijk te overtreffen! Dat we ook in ons jubileumjaar weer zijn verkozen tot Best Managed Company maakt me trots.’ Smeets Autogroep viert dit jaar haar 90-jarig bestaan, een unieke prestatie binnen de automotive branche.

Unieke eigenschappen van Smeets Autogroep
Smeets Autogroep viel op vanwege het toekomstgerichte beleid inclusief bijbehorende investeringen en de hoge klantentevredenheid. Daarnaast werden ook de financiŽle stabiliteit en open manier van communiceren aangestipt door de beoordelaars. De komende jaren zal Smeets Autogroep verder investeren in optimale dienstverlening, door onder andere de opening van een geheel nieuwe vestiging in Venlo. Tevens is het bedrijf actief bezig met de implementatie van nieuwe Mercedes-Benz innovaties op het gebied van connectiviteit en mobiliteit.

Over het Best Managed Companies programma
Er zijn vele goede bedrijven in Nederland, maar er kunnen maar een paar bovenuit steken. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelt deze bedrijven op basis van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld is. De strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiŽle resultaten van deze deelnemende bedrijven staat centraal. Een overzicht van de selecte groep winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Over Smeets Autogroep
Smeets Autogroep is de officiŽle Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer in Zuidoost-Brabant en Limburg. Smeets Autogroep is een familiebedrijf en al 90 jaar een begrip binnen de automotive branche. Smeets verkoopt jaarlijks 3.500 voertuigen, biedt een totaal mobiliteitsconcept en heeft een omzet van circa € 140 miljoen. Bij de vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht bent u altijd van harte welkom. 


Graydon certificeert Smeets Autogroep tot financieel gezond bedrijf 


Graydon Nederland heeft Smeets Autogroep beloond met het financieel gezond certificaat. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt hiervoor in aanmerking. De criteria waarop de bedrijven door Graydon getest worden zijn een mix van omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van het bedrijf. Bij Smeets Autogroep zijn deze punten dus ruim in orde. “We wisten natuurlijk wel dat we een solvabel bedrijf zijn maar het is natuurlijk prettig als een gerespecteerde kredietbeoordelaar als Graydon Nederland je die status ook geeft”, aldus Pieter DŲrssers, financieel directeur van Smeets Autogroep. “Hiermee kunnen we aan onze relaties laten zien dat we financieel gezond zijn.”


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart