De Brancheoplossingen van Smeets Autogroep

Elke branche stelt andere eisen aan een bestelwagen. Hierin zien wij alleen maar een uitdaging! Daarom bieden wij zeer diverse brancheoplossingen bij onze bestelwagens. Zodat er altijd wel een bestelwagenuitvoering is die helemaal voldoet aan uw wensen!


Bouw & installatie

In de bouw en installatie worden hoge eisen aan het materiaal gesteld. En u wilt het beste voor uw bedrijf ťn uw portemonnee. Vandaar dat we speciaal voor uw branche een groot aantal bestelwagens en services hebben samengesteld. Waarbij robuustheid en betrouwbaarheid centraal staan. Zodat u zich kunt focussen op uw werk. 


Distributie

Stilstand kost geld. Dat weet u als geen ander. In een fijnmazig distributienetwerk wilt u dan ook een bestelwagen waarop u kunt vertrouwen. Daarom hebben we speciaal voor uw branche een mooie range bestelwagens samengesteld. Boordevol technieken die uw werkzaamheden niet alleen ondersteunen maar ook nog eens vergemakkelijken. Werk ze!


Download de brochure

 Horeca

Korte stukjes. Vaak stoppen. Eenvoudig en snel laden en lossen. Zomaar wat voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk waar we bij Mercedes-Benz maar wat graag rekening mee houden.
Zowel qua bestelwagens als qua services staan we voor u klaar, zoals ķ voor uw klanten. 


Landbouw/groenvoorziening

Buiten de gebaande paden gaan. Dat is een wezenlijk deel van uw dagelijks werk. En dat vinden we bij Mercedes-Benz alleen maar mooi. Het daagt ons namelijk uit om onze bestelwagens en services naadloos aan te laten sluiten op uw wensen. Zodat u zorgeloos de meest uitdagende werkzaamheden kunt doen. 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart