De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, de nieuwe Standaard!

De nieuwe Sprinter is vanaf nu leverbaar bij Smeets Autogroep. Ontdek dit geheel vernieuwde model en maak kennis met dť bestelwagen van de toekomst. Met een lagere instap, nog meer aandrijvingsmogelijkheden en een geheel vernieuwd infotainmentsysteem is de nieuwe Sprinter nog verder verbeterd. Daarnaast zijn er 1700 varianten beschikbaar met een keus uit meer dan 600 verschillende opties. Zo is er altijd een Sprinter beschikbaar die 100% aan uw wensen voldoet! Kom het zelf ervaren bij Smeets Autogroep en plan uw proefrit eenvoudig online.

 

Optimale veiligheid

Ten opzichte van de eerste 2 generaties is er veel veranderd. Zoals te zien op de foto's is het ontwerp geheel vernieuwd. Bovendien is de Sprinter extra voorzien van intelligente connectiviteit. Mede hierdoor is de Sprinter standaard de veiligste bestelauto op de markt. De solide basis in combinatie met assisentiesystemen zorgen voor optimale veiligheid. Verder zitten er standaard een groot aantal onderdelen aan de Sprinter die de veiligheid bevorderen, waaronder:


  • Dodehoekassistent met Rear Cross Traffic Alert
  • Licht- en regensensor 
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Verwarmde spiegels
  • HOLD functie & wegrij-assistent
  • Adaptieve remlichten
  • Zijwindassistent
  • ATTENTION ASSIST


Intelligente connectiviteit

Het high-tech infotainmentsysteem MBUX is als eerste beschikbaar op de nieuwe Sprinter en te besturen via touchpads op het stuur en een touchscreenscherm. Optioneel zijn de smartphonehouder, de radio met Bluetoothģ-aansluiting, DAB+ en handsfreefunctie tot een multimediasysteem inclusief touchscreen, snelle navigatie met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. Allemaal zeer praktisch en eenvoudig te bedienen.Praktisch en rendabel

De cockpit heeft een hoogwaardig design en uitstekende functionaliteiten, zoals KEYLESS START en een modulair opbergconcept. Verder is de Sprinter Combi alleen met achterwielaandrijving leverbaar, en zal voortaan 'Tourer' heten. Verder is er nog de gesloten bestelwagen, de dubbelcabine, de Chaissiscabine en de Chassisdubbelcabine. U heeft hierbij de keuze uit vier motorvarianten en uit verschillende aandrijvingsvarianten. Betrouwbaarheid, veiligheid en rentabiliteit zijn belangrijke pijlers voor deze nieuwe generatie Sprinter. 


''De Sprinter is dť benchmark in zijn segment.''

 

Huur of Lease

 Stel uw eigen Sprinter samen

Actuele Voorraad
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart