Rente actie i.c.m. Service Care


Profiteer tijdens de WegrijWeken tijdelijk van extra scherpe financieringsrentes bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Nieuwe 

Bestelwagen 

i.c.m Service Care

2,99% 

24 of 36 maanden

Nieuwe 

Bestelwagen
i.c.m. Service Care

3,99%

48 maanden

Nieuwe
Bestelwagen
i.c.m. Service Care

4,99%

60 maanden

Nieuwe bestelwagen
zonder Service Care

5,99%

maximaal 60 maanden


 

Citan

De Citan. De meest compacte, comfortabele, sterke en zuinige bestelwagen die ooit is gebouwd. U rijdt de Citan al vanaf €11.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 30 juni 2019 van slechts 2,99% rente* op de Mercedes-Benz Citan uit voorraad in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.


U rijdt de Mercedes-Benz Citan  al vanaf € 125,- per maand*.


Meer over de CitanVito


De Vito. Functioneel als bedrijfswagen, comfortabel als een personenwagen. U rijdt de Vito al vanaf € 17.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 0 juni 2019 van slechts 2,99% rente* op de Mercedes-Benz Vito uit voorraad in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.

U rijdt de Mercedes-Benz Vito al vanaf € 188,- per maand*.


Meer over de VitoSprinter


Wat u ook vervoert, de nieuwe Sprinter is er klaar voor. U rijdt de nieuwe Sprinter al vanaf € 20.990,-. Daarnaast profiteert u tot en met 30 juni 2019 van slechts 2,99% rente* op de Mercedes-Benz Sprinter uit voorraad in combinatie met een ServiceCare product. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie.


U rijdt de Mercedes-Benz Sprinter al vanaf € 225,- per maand*.


Meer over de SprinterV-klasse & X-klasse


De rente actie is ook geldig op onze V-klasse en X-klasse modellen.


Meer over de V-klasse


Meer over de X-klasse

Certified Bestelwagen


Ook onze gebruikte bestelwagen kunt u voordelig financieren bij Smeets Autogroep. Zo financiert u tegen een rente van 4,99% wanneer u ook een ServiceCare product afneemt. Zonder ServiceCare contract financiert u tegen een rente van 5,99%.
Actievoorwaarden:
Minimale financiering: € 5.000
Looptijd Actie: t/m 30 juni 2019
*Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Utrecht. Tarief gebaseerd op Netto FinanciŽle Lease, looptijd 24 of 36 maanden, aanbetaling: 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart