Test de Citan, Vito of Sprinter nu geheel vrijblijvend met Proeflease


Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de bestelwagens van Mercedes-Benz ťn Smeets Autogroep. Een proefrit geeft u een goede indruk van de bestelwagen, maar om ťcht te ervaren hoe deze in de praktijk bevalt, wilt u de bestelwagen waarschijnlijk langer gebruiken. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico.

 

Ervaar de gemakken

In dit halfjaar leert u niet alleen de Citan, Vito of Sprinter tot in detail kennen, ook maakt u kennis met de voordelen van Smeets Autogroep en de gemakken van een full operational service lease. Deze bestaat uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.

 

Gratis belettering

Met Proeflease voorzien we uw nieuwe bestelwagen zelfs gratis van uw eigen belettering (tot € 300,- excl. BTW). Deze flexibele manier van kennismaken zal u als ondernemer zeker aanspreken, want veranderen uw bedrijfsomstandigheden en daarmee de vraag naar mobiliteit, dan levert u de bestelwagen na zes maanden weer in. Als de Mercedes-Benz bestelwagen zich voor u bewezen heeft en u wilt niet meer uitstappen, dan rijdt u met de Citan, Vito of Sprinter voor hetzelfde scherpe leasetarief door. 

 

 

Proeflease? Dan zien de komende zes maanden er als volgt uit:

  • Samen met de verkoopadviseur bepaalt u een passende bestelwagen voor uw inzet en selecteert deze uit onze voorraad.
  • Stem daarna de gewenste looptijd en bijbehorend kilometrage af voor een full operational service lease bestaande uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.
  • Stuur ons uw logo, dan beletteren wij uw Citan, Vito of Sprinter (tot € 300,- excl. BTW).
  • Stap binnen vijf werkdagen in uw nieuwe bestelwagen.
  • Ervaar zes maanden lang de voordelen van de bestelwagen en de Mercedes-Benzbestelwagendealer en maak indruk op uw collega‘s, vrienden en klanten!
  • Mocht de bestelwagen om welke reden dan ook niet het geschikte voertuig voor u zijn, dan levert u hem na 6 maanden Proeflease weer in en bent u tot niets verplicht.

 

Meer informatie
Meer weten of interesse? Neem nu contact met een van onze bedrijfswagenspecialisten contact op:

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart