De Citan L inclusief airco, nu voor € 195 per maand

 


De Citan is de compacte bestelwagen van Mercedes-Benz die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit en uitstekende rendement. Met een verbruik van 4,2 liter per 100 km behoort de Citan tot de zuinigste in zijn klasse. De bestelwagen combineert functionaliteit met rijcomfort en is uitgerust met o.a. airco. Tijdelijk bieden we de Citan rijklaar aan voor maar € 195 per maand!

De Financial Lease prijs van € 195 per maand is gebaseerd op 60 maanden looptijd. Na 60 maanden en het voldoen van het slottermijn van € 3.900 is de Citan uw eigendom. Indien de Citan schadevrij is, max. 50.000 km gereden heeft en in onderhoud is geweest bij Smeets Autogroep, garandeert Smeets de inkoop voor € 3.900 excl. btw.


Het servicepakket Complete kunt u voor € 29 per maand afsluiten. Hierdoor heeft u 5 jaar lang geen omkijken naar kosten voor APK, onderhoudswerkzaamheden, vervanging van slijtageonderdelen en reparaties. Daarnaast profiteert u ook gratis van MobiloVan (pechhulp binnen heel Europa). Reparatie, onderhoud en garantie zijn dus 60 maanden volledig gedekt. 


Maak een afspraak met een van onze adviseurs om een Citan op maat samen te stellen.
Actie loopt tot 30 november 2018
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart