• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Uw voordelen bij de Mercedes-Benz Dealer

Bij Smeets Autogroep hebben we al 90 jaar ervaring met auto's, en dat merkt u! Daarnaast profiteert u ook van alle voordelen die wij als officiële Mercedes-Benz dealer te bieden hebben.  Breng u Mercedes-Benz dan ook bij ons in onderhoud: uit liefde voor uw Ster!

Maak een afspraak!

Gratis 24H pechhulp in heel Europa na onderhoudsbeurt

24 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Gratis uitvoering van Mercedes-Benz verbeteracties

Behoud van restwaarde door gebruik originele onderdelen 

DESKUNDIG

Wij zijn een verlengstuk van de fabriek en kennen uw auto als de beste. Wij onderhouden uw auto conform de voorschriften van Mercedes-Benz. Dit komt de levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto én uw portemonnee ten goede. Onze medewerkers zijn product experts, werken conform de Mercedes-Benz voorgeschreven richtlijnen en gebruiken uitsluitend originele onderdelen en oliën. Op al onze werkzaamheden heeft u 24 maanden garantie.

EERLIJK

Bij 60% van alle ingevoerde auto is gerommeld met de kilometerstand. Bij Smeets Autogroep klopt de kilometerstand en weet u zeker dat u een eerlijke auto van topkwaliteit koopt. 


BETROUWBAAR

Bij Smeets Autogroep kunt u al meer dan 90 jaar terecht voor de beste service. Na elke onderhoudsbeurt heeft u weer recht op 1 jaar Mobilo, de officiële mobiliteitsgarantie van Mercedes-Benz. Daarmee kunt u in heel Europa 24/7 rekenen op gratis pechhulp ter plaatse. 

COMPLEET

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over de aankoop van nieuwe én gebruikte sterren, lease of financiering, onderhoud & service, verkoop van originele onderdelen, verlengde garanties, verzekering en schadeherstel. Onze door Mercedes-Benz erkende schadeherstellocatie is gevestigd in Heerlen.

GOEDKOPER

Zaken doen met de officiële Mercedes-Benz dealer is het goedkoopst! Wij onderhouden en repareren wat noodzakelijk is. Afhankelijk van de werkzaamheden, is garantie van toepassing. Bent u nog geen klant? Dan checken wij gratis de status van uw auto (korte test). Bij de aankoop van occasions kunt u kiezen voor de scherp geprijsde afleverpakketten. 

CONNECTED

Wij verbinden uw auto met de handige Mercedes Me-app, die informatie over uw Mercedes-Benz weergeeft. Zo ziet u via uw telefoon de locatie van uw auto, de kilometerstand, de status van de vloeistoffen, etc. Tevens geniet u van de voordelen van het Customer Assistance Center, waarmee een medewerker van Mercedes-Benz u 24/7 te woord kan staan. 

Uit liefde voor uw Ster

Werkplaatsafspraak

Maak vandaag uw werkplaatsafspraak

Mercedes-Benz Onderhoud

Bekijk onze onderhoudstarieven en servicecontracten.

Smeets Erkend Schadeherstel

Erkend Schadeherstel met behoud van restwaarde

Mobiliteitsgarantie

Wij houden u 24/7 mobiel

Mercedes Me

U en uw auto altijd verbonden.

 

Waar bent u naar op zoek?