Uw voordelen bij de Mercedes-Benz Dealer

Bij Smeets Autogroep kunt u profiteren van een aantal voordelen dat meer dan 90 jaar ervaring u geeft. Smeets Mercedes-Benz: uit liefde voor uw Ster.

Maak een afspraak!

DESKUNDIG: Wij zijn een verlengstuk van de fabriek en kennen uw auto als de beste. Wij onderhouden uw auto conform de voorschriften van Mercedes-Benz. Dit komt de levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto én uw portemonnee ten goede. Onze medewerkers zijn product experts, werken conform de Mercedes-Benz voorgeschreven richtlijnen en gebruiken uitsluitend originele onderdelen en oliën. Op al onze werkzaamheden heeft u 24 maanden garantie.

EERLIJK: Bij 60% van alle ingevoerde auto is gerommeld met de kilometerstand. Bij Smeets Autogroep klopt de kilometerstand en weet u zeker dat u een eerlijke auto van topkwaliteit koopt. 


BETROUWBAAR: Bij Smeets Autogroep kunt u al meer dan 90 jaar terecht voor de beste service. Na elke onderhoudsbeurt heeft u weer recht op 1 jaar Mobilo, de officiële mobiliteitsgarantie van Mercedes-Benz. Daarmee kunt u in heel Europa 24/7 rekenen op gratis pechhulp ter plaatse. 

COMPLEET: Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over de aankoop van nieuwe én gebruikte sterren, lease of financiering, onderhoud & service, verkoop van originele onderdelen, verlengde garanties, verzekering en schadeherstel. Onze door Mercedes-Benz erkende schadeherstel locatie is gevestigd in Heerlen.

GOEDKOPER: Zaken doen met de officiële Mercedes-Benz dealer is het goedkoopst! Wij onderhouden en repareren wat noodzakelijk is. Afhankelijk van de werkzaamheden, is garantie van toepassing. Bent u nog geen klant? Dan checken wij gratis de status van uw auto (korte test). Bij de aankoop van occasions kunt u kiezen voor de scherp geprijsde afleverpakketten. 

CONNECTED: Wij verbinden uw auto met de handige Mercedes Me-app, die informatie over uw Mercedes-Benz weergeeft. Zo ziet u via uw telefoon de locatie van uw auto, de kilometerstand, de status van de vloeistoffen, etc. Tevens geniet u van de voordelen van het Customer Assistance Center, waarmee een medewerker van Mercedes-Benz u 24/7 te woord kan staan. 

Service

Mercedes Me

U en uw auto altijd verbonden.

Mobiliteitsgarantie

Wij houden u 24/7 mobiel

Smeets Erkend Schadeherstel

Schadeherstel met behoud van restwaarde

Mercedes-Benz Onderhoud

Bekijk onze onderhoudstarieven en servicecontracten.

Werkplaatsafspraak

Maak vandaag uw werkplaatsafspraak

 

Waar bent u naar op zoek?