Schadeherstel bij Smeets Autogroep


Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade! Dat kan een grote schade zijn of een kleine schade. Bij Smeets Autogroep wordt u altijd vakkundig geholpen en wordt de schade aan uw voertuig snel weer hersteld. Zo voorkomt u dat de waarde van uw Mercedes-Benz terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.


Bij Smeets Autoschade wordt uw auto gerepareerd volgens de strengste fabrieksnormen, tegen marktconforme prijzen. Onze door Mercedes-Benz opgeleide medewerkers maken uitsluitend gebruik van de originele Mercedes-Benz onderdelen. Dit voorkomt dat de waarde van uw auto terugloopt en zorgt ervoor dat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Wij hebben dus alle nodige kennis en kunde in huis om uw voertuig te herstellen als nieuw. U kunt dus met een gerust gevoel weer in uw auto stappen nadat deze uit onze werkplaats komt.

 

U bepaalt!

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. Bij Smeets Autogroep heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bovendien zijn wij dé Mercedes-Benz expert bij uitstek. En dankzij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde

 

Wat te doen bij schade
Heeft u schade? Bel dan direct met onze 24-h service op het nummer: 00800 1777 7777 en houd uw groene kaart bij de hand. Bezit u een ander merk dan Mercedes-Benz, dan kunnen wij uiteraard ook helpen. Bel dan het nummer op uw groene kaart.


Smeets Autogroep Schadeherstel is op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend en onze medewerkers zijn bereikbaar op het nummer 045-560 99 39.

  

Adres

Handelsstraat 4, 6433 KB Heerlen
045-560 99 39

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart