Repair & Reconnect 

Repair damage - Reconnect technology

De juiste aanpak 

Repair damage & Reconnect technology is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice voor de Benelux. Dit biedt u de garantie dat wij er met een integrale aanpak alles aan doen om uw auto weer in topvorm te krijgen.


Onzichtbare schade 

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd kans op elektrische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. 


Alle kennis in huis 

Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Het is vanzelfsprekend dat onze beste experts aan uw auto werken. De gecertificeerde dealers hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera's in huis. 


De hoogste standaard 

Bij Repair & Reconnect wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Het doel is om de auto na reparatie weer op het hoogste niveau te laten presteren. Net als voor de schade. En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij 4 jaar garantie op de reparatie en 2 jaar garantie op onderdelen. 


Meer informatie

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart