• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Erkend Schadeherstel bij Smeets Autogroep

  •  

Erkend Schadeherstel bij Smeets Autogroep

 

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist er helaas mee te maken: Schade! Dat kan een grote schade zijn of een kleine schade die zonder dat u het ziet van invloed kan zijn op de veiligheid. Bij Smeets Autogroep wordt u altijd vakkundig geholpen en wordt de schade aan uw voertuig snel en deskundig hersteld. Zo voorkomt u dat de waarde van uw Mercedes-Benz terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.

 

4 jaar garantie op reparaties

2 jaar op onderdelen

 

 Behoud van restwaarde

 

Marktconforme tarieven

 

Gratis uitvoering verbeteracties

 

Reparatie volgens de strengste Mercedes-Benz normen 

 

Gegarandeerd goedwerkende veiligheidssystemen

 

Reparaties volgens de strengste Mercedes-Benz normen 

 

Uitsluitend gebruik van originele onderdelen 

Alle kennis in huis

Repair & Reconnect is het Mercedes-Benz schadelabel. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Onze gecertificeerde schadewerkplaats heeft alle specifieke Mercedes-Benz kennis in huis op het gebied van aansluitingen, kalibratie en sensoren en camera's in huis.

Onzichtbare schade

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw schade, hoe klein ook, juist wordt gerepareerd.

Voor kleine gebruikssporen

Krassen, butsen of een steenslag: het is nauwelijks te voorkomen. Daar is Mercedes-Benz SmallRepair voor bedoeld. Dankzij innovatieve reparatietechnieken worden kleine beschadigingen van interieur en exterieur snel en voordelig verholpen - zonder onderdelen te vervangen.

Repair & Connect


U bepaalt!

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. Bij Smeets Autogroep heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Bovendien kennen wij uw Mercedes-Benz als geen ander.

Wat te doen bij schade

Heeft u schade? Neem dan contact op met Smeets Autogroep Schadeherstel. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag (8:00 uur tot 17:00 uur) en onze medewerkers zijn te bereiken op het nummer 045 - 560 99 39. Tevens kunt u ook online een afspraak bij ons maken. U kunt uw auto met schade bij iedere vestiging van Smeets inleveren.

Adres
Handelsstraat 4, 6433 KB Heerlen 

 

Waar bent u naar op zoek?