• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Servicecontract

Kwalitatief onderhoud

De kwaliteit van een Mercedes-Benz personenwagen staat natuurlijk niet ter discussie. Veilig, comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Maar zelfs uw Mercedes-Benz moet periodiek voor onderhoud naar de garage worden gebracht. Daarmee verzekert u zich van een lange storingsvrije inzet. U kunt blijven genieten van het beste dat Mercedes-Benz te bieden heeft.


Weet waar u aan toe bent

Met het Mercedes-Benz Servicecontract dekt u voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand de kosten voor reparatie, onderhoud, vervanging van banden en hulpverlening door Smeets Autogroep af. Financiële tegenvallers behoren daardoor definitief tot het verleden. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur en wensen. Daarmee plant u het onvermijdelijke en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteit. Die blijft gewaarborgd. Met het Mercedes-Benz Servicecontract weet u waar u aan toe bent.

Gegarandeerde kwaliteit

Groot voordeel van het Mercedes-Benz Servicecontract is dat u voor onderhoud gewoon bij Smeets Autogroep terecht kunt. U hoeft dus nooit naar een ander, onbekend garagebedrijf. Zo kunt u er van op aan dat reparaties en servicebeurten altijd worden uitgevoerd door onze speciaal opgeleide technici, die de meest recente diagnostische apparatuur tot hun beschikking hebben. Bovendien gebruiken zij Mercedes-Benz originele onderdelen waardoor uw auto zijn maximale waarde behoudt.


Aantrekkelijke maandbedragen

 Model Tarief
  
  
  
  
  
  
  


Neem contact met ons op Plan een adviesgesprek

 

Waar bent u naar op zoek?