APK - € 29,95

Het scherpste APK-tarief

Dat u zorgeloos kunt rijden, is voor Mercedes-Benz de standaard. Daarom doen wij er alles aan om uw auto in topconditie te houden. Of het nu om onderhoud of reparatie gaat. Of om de wettelijk verplichte APK, waar uw Mercedes-Benz aan toe is.

De zekerheid van APK door Smeets Autogroep:

- Een vaste, lage all-in prijs van € 29,95.
- Inclusief verplichte roetmeting of viergastest, afmeldkosten en btw.
- Controle op openstaande fabrieksacties.
- Vakkundige monteurs en specialistische diagnose-apparatuur.
- Gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen.
- APK gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

Maak hier een afspraak voor uw personenwagen

Uw wielen uitlijnen

Wist u dat 1 op de 3 auto-ongelukken veroorzaakt wordt door de banden? Periodiek uitlijnen is noodzakelijk om de grip van uw wielen op de weg te maximaliseren.

Een goed uitgelijnde auto heeft een lager brandstofverbruik, een kortere remweg en een gelijkmatigere bandenslijtage. Een afspraak om uw wielen uit te lijnen kunt u eenvoudig online aanvragen of door te bellen naar 045 - 560 9900.

- Vakkundig 4-wiel uitlijnen bij Smeets Autogroep in Heerlen voor slechts € 90 incl. btw.

- All-in zomer- of winterwielenwissel voor € 90 incl. btw per wisseling. Hierbij is het wassen van uw auto, controle op beschadigingen / profieldiepte, de opslag in ons bandenhotel in Heerlen en de administratieve verwerking inbegrepen.

- Mercedes-Benz voorgeschreven banden leveren wij compleet gemonteerd tegen aantrekkelijke condities.

Aankoopkeuring

Met zekerheid een Mercedes-Benz kopen.

Bent u van plan om een gebruikte Mercedes-Benz personen-, bedrijfswagen of Smart te kopen en wilt u de zekerheid van de officiële Mercedes-Benz dealer? Dan kunt u bij ons een aankoopkeuring afhankelijk van uw voertuig uit laten voeren vanaf € 135 incl BTW. De auto die u van plan bent te kopen, wordt dan gekeurd op de volgende punten:

- Elektronica
- Carrosserie
- Controle op noodzakelijke productmodificaties van de fabriek
- Motor
- Stuurinrichting en wielophanging
- Schokdempers
- De banden
- Koppeling en aandrijving
- Navigatiesysteem
- Remkeuring
- APK-datum

Na de keuring bespreken wij onze bevindingen met u. Zo weet u de status van het onderhoud en weet u direct of er ernstige mankementen zijn. Daarnaast ontvangt u, indien beschikbaar, informatie over de kilometerhistorie van de auto. Onze serviceadviseurs spreken dit zorgvuldig met u door. Zo bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel, uitgevoerd door Smeets Autogroep, uw officiële Mercedes-Benz dealer.

Aircocheck

Is uw airco klaar voor de zomer?

Het is belangrijk dat uw airco goed functioneert en betrouwbaar is. Zonder goed onderhouden airco naar het buitenland gaan is geen goed plan. Wanneer bijvoorbeeld de vloeistoffen (koelmiddel of compressorolie) niet zijn aangevuld, kan het zo zijn dat de airco niet meer functioneert na enkele dagen intensief gebruik. Wij bieden u graag een speciale actie aan, zodat u optimaal kunt genieten van uw auto.

Airco cleaning € 69
Reiniging en visuele/functionele inspectie.

Airco onderhoud € 149
Airco cleaning, complete controle, aanvullen koelmiddel en compressorolie.

Waarom zijn airco cleaning en airco onderhoud belangrijk?
Na verloop van tijd hoopt vuil op in de filters. Wanneer de ventilatormotor wordt gebruikt, wordt stof en vuil in de verdamper geblazen. Hierdoor zouden er schimmels kunnen ontstaan. Heeft u last van onaangename geuren uit uw airco? Airco cleaning lost dit op of kan dit voorkomen. Het regelmatig onderhouden van de airco voorkomt hoge kosten. Wanneer de airco droogloopt of kapot gaat dient deze vervangen te worden, wat natuurlijk meer kost dan het onderhoud. 

Bandenhotel

Veilige opslag in het Smeets Bandenhotel.

Wilt u de banden of wielen van uw Mercedes-Benz laten wisselen? Dan bent u bij Smeets Autogroep aan het juiste adres.Wij wisselen graag uw banden/wielen tegen scherpe tarieven en ook de opslag van uw banden/wielen nemen wij graag op ons.

Complete wielenwissel zonder opslag in het Smeets Bandenhotel
€ 49

Complete wielenwissel met opslag in het Smeets Bandenhotel
€ 90

Bandenwissel (incl. uitbalanceren) zonder opslag in het Smeets Bandenhotel
€ 99

Bandenwissel (incl. uitbalanceren) met opslag in het Smeets Bandenhotel
€ 145

 

Waar bent u naar op zoek?