Welkom bij Smeets Autogroep


U bent van harte welkom bij de klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealer.

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Erkend Schadeherstel.

 

Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 200 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met topproducten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen of Maastricht. Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. Wij doen graag zaken met u.
Wat betekent zaken doen met Smeets Autogroep voor u?

Bij ons draait alles om de klant en wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Dit doen we onder andere door u de volgende garanties te bieden:Wij hanteren scherpe reparatie- en onderhoudstarieven. Wij zijn hiertoe in staat omdat onze goed opgeleide medewerkers met de nieuwste technieken, op efficiënte wijze aan uw wagenpark werken. Daarnaast hebben wij altijd zeer interessante aanbiedingen en acties voor onze klanten.


Wij werken met de originele onderdelen van Mercedes-Benz die de betrouwbaarheid én levensduur van uw wagenpark bevorderen. Wij weten als officiële partner van de fabriek welke recall-acties (gratis verbeteracties) uitgevoerd moeten worden en doen dat ook heel graag voor u!

 


Wij maken deel uit van een Europees platform van officiële Mercedes-Benz dealers en kunnen wat u nodig heeft binnen enkele dagen leveren. Dankzij onze ruime openingstijden en 24h service dienst kunt u dag en nacht op ons rekenen. Wij beschikken over een moderne vloot van vervangende voertuigen. Van Smart tot S-Klasse, van Citan tot Sprinter en van Atego tot Actros. Zo blijft u mobiel!


Bij ons is de klant nog écht koning. Het beste bewijs hiervoor is dat klanten ons al meerdere malen verkozen hebben tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en zijn dan ook niet voor niets door de BOVAG erkend als duurzame onderneming.

 

 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart