Succesvol ondernemerschap

 

Wij bestaan al sinds 1929 en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! U kunt bij Smeets Autogroep rekenen op continu´teit in zaken doen. Dat wij een gezond bedrijf zijn, is onder andere erkend door Graydon Nederland en Best Managed Companies.

Graydon Nederland certificeert Smeets Autogroep tot financieel gezond bedrijf 

Graydon Nederland heeft Smeets Autogroep beloond met het financieel gezond certificaat. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt hiervoor in aanmerking. De criteria waarop de bedrijven door Graydon getest worden zijn een mix van omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van het bedrijf. Bij Smeets Autogroep zijn deze punten dus ruim in orde.

“We wisten natuurlijk wel dat we een solvabel bedrijf zijn maar het is natuurlijk prettig als een gerespecteerde kredietbeoordelaar als Graydon Nederland je die status ook geeft”, aldus Pieter D÷rssers, financieel directeur van Smeets Autogroep. “Hiermee kunnen we aan onze relaties laten zien dat we financieel gezond zijn.”

Klik hier om het certificaat te bekijken

 

Smeets Autogroep bekroond tot Best Managed Company 2016-2017 


Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen donderdag 2 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Smeets Autogroep als een van de 66 Best Managed Companies naar voren gekomen.


Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Smeets Autogroep deed dit jaar voor de 4-de keer mee en werd wederom maar nu als ‘gold-member’ geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Smeets Autogroep blinkt uit in “haar business model, door geen volger te zijn. Smeets Autogroep is ‘Future fit’, aldus het jury rapport”.


Unieke eigenschappen Smeets Autogroep

Smeets Autogroep viel verder op vanwege haar groei, het out of the box opzoeken van haar grenzen, haar hoge klantentevredenheid en het ‘future fit’ zijn. Math Smeets, algemeen directeur zegt hierover: “de continu´teit van Smeets Autogroep wordt bepaald door het leveren van kwaliteit en onze toekomstgerichtheid. Stilstand is achteruitgang. Wij werken er iedere dag aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze het liefst te overtreffen. De komende jaren zal Smeets Autogroep zich verder ontwikkelen op het gebied van optimale dienstverlening door het in de markt te zetten van innovatieve diensten voor onze klanten.”