Succesvol ondernemerschap

Wij bestaan al sinds 1929 en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! U kunt bij Smeets Autogroep rekenen op continuïteit in zaken doen. Dat wij een gezond bedrijf zijn, is onder andere erkend door Graydon Nederland, Deloitte en Brand Compliance.Smeets Autogroep behaalt ISO kwaliteitscertificeringOnlangs zijn al onze vestigingen bezocht door Brand Compliance om te onderzoeken of deze voldoen aan de norm van de ISO 9001: 2015. Hieruit is gebleken dat alle locaties van de Autogroep voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsstandaard. Daarom hebben wij het certificaat in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn. Het certificaat staat garant voor kwaliteit,  risicobeheersing en continue verbetering van de organisatie.


Tijdens de ISO audit is aangetoond dat klanttevredenheid, kwaliteit en optimale dienstverlening belangrijke waarden zijn bij Smeets Autogroep. Ook werd er bij de audit gekeken naar de maatregelen die getroffen worden binnen het bedrijf om dit te bereiken en hoe deze gedocumenteerd zijn. Een win-win relatie met stakeholders zoals personeel, klanten en leveranciers is een vereiste. De betrokkenheid van het management binnen het bedrijf is één van de belangrijkste aspecten voor de certificering. 


''Een van de sterke punten van het familiebedrijf is dat het management persoonlijk benaderbaar is voor de klant en medewerkers. Hierdoor wordt goed ‘feeling’ gehouden met de werkvloer dat de klantbeleving ten goede komt.” Mede hierdoor kan Smeets Autogroep het devies ‘alles in één keer 100% goed doen’ realiseren.''
Smeets Autogroep voor 5de maal benoemd tot Best Managed Company!


Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 51 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.


Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. Smeets Autogroep deed dit jaar voor de 5e keer mee en werd wederom, als énige bedrijf in de automotive sector, geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.


Math Smeets, algemeen directeur van het familiebedrijf, over de kwalificatie: ‘Iedere dag zijn 220 medewerkers van Smeets bezig om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en waar mogelijk te overtreffen! Dat we dit jaar wederom zijn uitgeroepen tot Best Managed Company en continue heel hoog scoren in de klantentevredenheid, bevestigt ons dat we goed op weg zijn. Ook dit jaar continueren we dit beleid door onze klanten de beste service te blijven bieden in combinatie met nieuwe innoverende producten en diensten.’


Unieke eigenschappen van Smeets Autogroep
Smeets Autogroep viel op vanwege het toekomst gerichte beleid, de goed georganiseerde processen en het continue hoog scoren in de klanttevredenheid. Daarnaast werden ook de financiële stabiliteit en het out-of-the-box denken geroemd door de jury. De komende jaren zal Smeets Autogroep zich verder ontwikkelen op het gebied van optimale dienstverlening, door in te blijven spelen op wensen vanuit de markt waarbij connectiviteit en klantbeleving centraal zullen staan.


Over het Best Managed Companies programma
Er zijn vele goede bedrijven in Nederland, maar er kunnen maar een paar de aller beste zijn. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelt deze bedrijven op basis van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld is. De strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van deze deelnemende bedrijven staat centraal. Een overzicht van de selecte groep winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nlGraydon certificeert Smeets Autogroep tot financieel gezond bedrijf 

Graydon Nederland heeft Smeets Autogroep beloond met het financieel gezond certificaat. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt hiervoor in aanmerking. De criteria waarop de bedrijven door Graydon getest worden zijn een mix van omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van het bedrijf. Bij Smeets Autogroep zijn deze punten dus ruim in orde.

“We wisten natuurlijk wel dat we een solvabel bedrijf zijn maar het is natuurlijk prettig als een gerespecteerde kredietbeoordelaar als Graydon Nederland je die status ook geeft”, aldus Pieter Dörssers, financieel directeur van Smeets Autogroep. “Hiermee kunnen we aan onze relaties laten zien dat we financieel gezond zijn.”


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart