Smeets Autogroep wederom erkend voor duurzaam beleidSmeets Autogroep is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot officieel Erkend Duurzaam Plus autobedrijf. 
Hiermee erkend het IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) dat Smeet Autogroep op alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. 

Wat betekent Erkend Duurzaam Plus concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Smeets Autogroep een helder antwoord: “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en brandstof besparende banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen, overige afvalstoffen en onbruikbare materialen. We maken gebruik van groene stroom en gaan zuinig om met energie, onder andere door te investeren in duurzame verlichting”.

Het certificaat Erkend Duurzaam Plus maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Door de zeer hoge score van 96% bij de her-audit van 2 juli 2018, mag Smeets Autogroep het certificaat twee jaar lang voeren.


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart