Ontdek 2019


2019 staat voor de deur, een jaar waarin er weer veel op de planning staat waaronder modelintroducties, een nieuwe pand en het is ook nog eens een jubileumjaar voor Smeets Autogroep! Bekijk hieronder alle highlights van aankomend jaar.


Smeets AutogroepHoera! 90 jaar Smeets Autogroep!

We bestaan in 2019 maar liefst 90 jaar. Dit bijzondere jubileum laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Gedurende het jaar zullen er diverse activiteiten plaats vinden in het kader van 90 jaar Smeets.


Smeets Autogroep begon in 1929 als autogarage in Geleen en is inmiddels uitgegroeid tot dé Mercedes-Benz dealer van Limburg en Zuidoost-Brabant. Het familiebedrijf wordt geleid door de derde generatie Smeets. 

 
  


Nieuwbouw Venlo

Smeets Autogroep opent in 2019 de showroom van de toekomst! In mei openen de deuren van een geheel nieuwe vestiging in Venlo. Hierdoor kunnen we zowel de personen- als bedrijfswagenactiviteiten samen onderbrengen in één multifunctioneel pand.


Lees alles over deze nieuwe vestiging.

Vestiging Venlo

 


Personenwagens
Nieuwe B-Klasse

Verwacht in februari 2019


Meer sport in de tourer. De nieuwe B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamischer uit dan zijn voorganger en biedt meer rijdynamiek in combinatie met nog meer comfort.


Deze sportieve topper wordt in februari in de showroom verwacht!

Lees hier alles over de nieuwe B-Klasse.

Nieuwe B-Klasse
 
  


Nieuwe GLE

Verwacht in maart 2019


All kind of strength! Het lijkt op succes. Maar betekent echter iets veel groters. De nieuwe GLE geeft een heel nieuw beeld van een SUV. Intelligenter, oplettender en attenter dan ooit tevoren.


De kunst van het design van de GLE is dat het zich op het juiste moment weet in te houden om daarna weer volop aanwezig te zijn.


Lees hier alles over de nieuwe GLE.

Nieuwe GLE

 
 


A-Klasse Limousine

Verwacht in maart 2019


De compacte Mercedes-Benz A-Klasse Limousine. Dit vierdeurs model heeft de proporties van een dynamische en tegelijkertijd compacte Limousine. Daarnaast biedt de Limousine alle vertrouwde A-Klasse voordelen, zoals moderne, zuinige motoren, een hoog veiligheidsniveau dankzij state-of-the-art rijassistentiesystemen met S-Klasse functies en het infotainmentsysteem MBUX – Mercedes-Benz User Experience. 

Vanaf maart 2019 in de showroom te vinden.


A-Klasse Limousine 

 
  


A35 AMG

Verwacht in het eerste kwartaal van 2019


Deze gave AMG uitvoering van de A-Klasse komt in het
eerste kwartaal van 2019.


Wilt u vast meer weten over deze AMG,
bekijk dan onderstaande link.


A35 AMG


 
  


EQC

Verwacht in november 2019


Elektric now has a Mercedes!
EQ is de eerste volledig elektrische autolijn van Mercedes-Benz.
Het eerste volledig elektrische model, de EQC wordt in het 4e kwartaal van 2019 verwacht.


Bent u ook zo benieuwd naar wat deze EQC te bieden heeft,
Bekijk dan onderstaande pagina.


EQC Bestelwagens


 


eVito

Verwacht in kwartaal 2 van 2019


Dit nieuwe model is vooral geschikt voor transport in stedelijke gebieden, maar voldoet door zijn actieradius en laadcapaciteit ook aan de eisen van bijvoorbeeld servicemonteurs. De eVito heeft een 41,4 kWh-batterij, waarmee hij een actieradius heeft van 150km (WLTP). Daarna is de eVito in slechts zes uur weer op te laden.


Lees meer over de eVito


 
  


X-klasse dubbelcabine op grijs kenteken

Verwacht in kwartaal 1 van 2019


De X-klasse is de nieuwste telg binnen de bestelwagenfamilie van Mercedes-Benz. Helaas was deze in Nederland nog niet beschikbaar als dubbelcabine op grijs kenteken (geen BPM verplichting). Daar komt in 2019 verandering in! Dan kan de X-klasse verlengd en verhoogd worden waardoor deze voldoet aan de Nederlandse wetgeving om op grijs kenteken geregistreerd te worden. Dit zal eerst voor de 220d en 250d motorvarianten gelden, de X350 volgt waarschijnlijk snel.


Meer over de X-klasse

 

 

Trucks


 


De nieuwe Actros

Verwacht in de zomer van 2019


In 2019 staat de introductie van de geheel vernieuwde Actros centraal. De meest opvallende verandering is het ontbreken van zijspiegels aan de cabine. Maar vooral onderhuids is de Actros sterk doorontwikkeld. Meer dan zestig innovaties dragen bij aan een optimale TCO (Total Cost of Ownership), een hoge veiligheidsstandaard en maximale beschikbaarheid. Dit zijn de bekende pijlers uit het RoadEfficiency concept van Mercedes-Benz Trucks.


Lees meer over de nieuwe Actros 

 


Namens het gehele team van Smeets Autogroep wensen wij u een gezond en gelukkig nieuwjaar! Ook in 2019 staan wij graag weer voor u klaar!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart