We gaan in Venlo verhuizen naar de showroom van de toekomst!


Vanaf medio mei 2018 bent u welkom op de Venrayseweg 30


Eind mei 2019 opent Smeets Autogroep, als kroon op haar 90-jarig bestaan, de deuren van een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz vestiging in Venlo. De locatie aan de Venrayseweg, is voor de Mercedes-Benz kenners in Venlo geen onbekende, het merk was hier begin deze eeuw ook actief. Smeets Autogroep brengt op deze nieuwe plek de twee bestaande vestigingen van het bedrijf in Venlo samen in één multifunctioneel pand. Hierdoor worden zowel de personen-, bestel- en vrachtwagenactiviteiten weer vanaf één centraal gelegen locatie uitgevoerd.

 

Showroom van de toekomst

Smeets Autogroep neemt als eerste officiële Mercedes-Benz dealer in Nederland het revolutionair vernieuwde showroomconcept van het premiummerk in gebruik. De vestiging wordt namelijk ingericht volgens de allerlaatste en hypermoderne innovaties binnen de automotive branche, waarbij de beleving van de klant volledig centraal staat. Tot op heden zijn er slechts een handjevol Mercedes-Benz dealers in Duitsland die haar showrooms volgens deze "Mar2020-richtlijnen" hebben ingericht. Smeets Autogroep is de eerste die dit concept in Nederland tot uiting gaat brengen en daar zijn wij uiteraard erg trots op!


Klantbeleving staat centraal
In de showroom wordt merkbeleving naar een hoger niveau getild, je stapt letterlijk in de beleveniswereld van Mercedes-Benz. In de showroom wordt aandacht geschonken aan de rijke historie van het merk en staat zowel het ruime aanbod, als ook de vernieuwende modellen volop in de spotlight. De echte eyecatcher in de showroom is de Brand Wall, hierop kan men digitaal zijn / haar eigen auto helemaal naar smaak en wensen samenstellen, zo komt de experience pas echt tot leven in de showroom. Daarnaast staat uiteraard ook het complete aanbod van Mercedes-Benz tot de beschikking, zodat de auto’s ook in real life ervaren worden op de openbare weg.


90 jaar Smeets Autogroep
Het familiebedrijf Smeets Autogroep bestaat in 2019 maar liefst 90 jaar, en wordt inmiddels geleid door de derde generatie van de familie Smeets. Dit bijzondere jubileum wordt uiteraard groots gevierd met een feestweekend en diverse openingsactiviteiten in Venlo. Smeets Autogroep begon ooit als autogarage in Geleen en is inmiddels uitgegroeid tot dé Mercedes-Benz dealer van Limburg en Zuidoost-Brabant. Het bedrijf telt inmiddels 220 medewerkers verdeeld over 6 vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht.


Tot de opening van het nieuwe pand bent u van harte welkom op onze twee huidige locaties:

Smeets Personenwagens:

De Sondert 2, 5928 RV Venlo 


 Smeets Bedrijfswagens:

 Tasmanweg 6, 5928 LH Venlo    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart