We gaan in Venlo verhuizen naar de showroom van de toekomst!


Vanaf heden zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Venrayseweg 30.

Onze andere twee Venlose vestigingen aan de Sondert en Tasmanweg zijn dan ook niet meer operationeel!

Officieel openingsweekend van het nieuwe pand is van vrijdag 28 t/m  zondag 30 juni


Eind juni opent Smeets Autogroep, als kroon op haar 90-jarig bestaan, de deuren van een splinternieuwe Mercedes-Benz vestiging in Venlo. De locatie aan de Venrayseweg 30 is voor de Mercedes-Benz kenners uit de regio Venlo geen onbekende. Het merk was op deze plek al eerder vertegenwoordigd. Smeets Autogroep, de enige officiële Mercedes-Benz dealer in Venlo, brengt aan de Venrayseweg haar twee huidige Venlose locaties samen in één multifunctioneel pand. De personen- en bedrijfswagenactiviteiten worden hierdoor vanaf juni 2019 op een centraal gelegen locatie samengevoegd.


Showroom van de toekomst

In het nieuwe pand neemt Smeets Autogroep, als een van de eerste Mercedes-Benz dealers in Nederland, het revolutionair vernieuwde showroomconcept ‘Mar2020’ in gebruik. De vestiging wordt ingericht met de allerlaatste innovaties waarbij de beleving van de klant centraal staat. Eyecatcher in de showroom is de innoverende “Brand Wall” waarop de sterren van Mercedes-Benz echt tot leven komen. Math Smeets, algemeen directeur van Smeets Autogroep, is zeer enthousiast over het nieuwe concept: ‘Dit is de showroom van de toekomst met de nieuwste technieken waaronder een interactieve tafel waarop een Mercedes-Benz helemaal naar wens samen te stellen is’. In de showroom is ook veel aandacht voor het nieuwe elektrische merk van Mercedes-Benz, genaamd EQ. Eind dit jaar komt het eerste volledig elektrische model, de EQC, op de markt en de komende jaren zullen nieuwe elektrische modellen elkaar in een snel tempo opvolgen.


Klantbeleving staat centraal

In de showroom wordt de merkbeleving naar een hoger niveau getild, je stapt letterlijk in de belevingswereld van Mercedes-Benz. Met aandacht voor de rijke historie van het merk als ook voor de huidige generatie modellen. Zowel virtueel als in het echt zijn alle Benz’en te ervaren. In de showroom van de toekomst staat de klant nog steeds centraal. Math Smeets: ‘We zijn tegenwoordig een complete mobiliteitsaanbieder met alles in eigen huis. Van financiering tot verhuur en van onderhoudscontracten tot 24h service. Hierdoor kunnen we adequaat inspelen op de, steeds veranderende, behoefte van onze klanten. We hebben het breedste aanbod modellen, van de kleinste personenwagens tot aan de grootste trucks, en kunnen daarmee op iedere klantwens gericht inspelen. In het nieuwe pand kunnen we onze kwaliteiten als officiële Mercedes-Benz dealer dan ook ten volle tot uiting brengen.’


90-jarig bestaan

Smeets Autogroep viert in 2019 haar 90-jarig jubileum. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan met tal van acties en activiteiten gedurende het jaar. Hoogtepunt van het jubileumjaar zal de opening van het pand aan de Venrayseweg worden, welke voor juni dit jaar gepland staat. Daarnaast zullen er in 2019 een recordaantal van 12 vernieuwde Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens worden geïntroduceerd. Alle actuele ontwikkelingen hierover zijn te volgen via deze website.


Volg hier de vorderingen    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart