Smeets Autogroep behaalt ISO kwaliteitscertificeringOnlangs zijn al onze vestigingen bezocht door Brand Compliance om te onderzoeken of deze voldoen aan de norm van de ISO 9001: 2015. Hieruit is gebleken dat alle locaties van de Autogroep voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsstandaard. Daarom hebben wij het certificaat in ontvangst mogen nemen, waar we erg trots op zijn. Het certificaat staat garant voor kwaliteit,  risicobeheersing en continue verbetering van de organisatie.


Tijdens de ISO audit is aangetoond dat klanttevredenheid, kwaliteit en optimale dienstverlening belangrijke waarden zijn bij Smeets Autogroep. Ook werd er bij de audit gekeken naar de maatregelen die getroffen worden binnen het bedrijf om dit te bereiken en hoe deze gedocumenteerd zijn. Een win-win relatie met stakeholders zoals personeel, klanten en leveranciers is een vereiste. De betrokkenheid van het management binnen het bedrijf is één van de belangrijkste aspecten voor de certificering. 


''Een van de sterke punten van het familiebedrijf is dat het management persoonlijk benaderbaar is voor de klant en medewerkers. Hierdoor wordt goed ‘feeling’ gehouden met de werkvloer dat de klantbeleving ten goede komt.” Mede hierdoor kan Smeets Autogroep het devies ‘alles in één keer 100% goed doen’ realiseren.''Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart