• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart
  •  


U bent van harte welkom bij Smeets Autogroep

" Wij zijn Smeets Autogroep,  officiële dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens,
smart, Fuso en Schmitz Cargobull-opleggers. " 

" Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1929, dat zijn inmiddels drie generaties! Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ruim 160 ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met topproducten en de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons familiebedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op! "

" Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen.
Dan kunt u zelf de sfeer van Smeets Autogroep proeven. Wij doen graag zaken met u. "

Math Smeets 

Over Smeets

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op

Vestigingen Smeets Autogroep - Eindhoven, Venlo, Ittervoort & Heerlen

Bekijk onze adresgegevens en openingstijden

Reviews

Bekijk hoe klanten ons beoordelen

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze voorwaarden

Vacatures

Ben jij de ster die wij zoeken?

Nieuwe samenwerking

Topvrouwen Limburg

Wij merken dat ondernemende vrouwen nog niet altijd de aandacht krijgen die zij wel verdienen. Dit terwijl ons merk Mercedes-Benz nooit had bestaan zonder de invloed van vrouwen als Mercédès Jellinek en Bertha Benz.Wij focussen ons daarom de laatste jaren, met het wereldwijd uitgerolde She's Mercedes programma, meer op het in de schijnwerpers zetten en verbinden van succesvolle vrouwen. 

Smeets Autogroep Erkend Duurzaam Plus 2020 - 2022

Smeets Autogroep heeft de her-audit van Erkend Duurzaam Plus van het IvDM, Instituut voor Duurzame Mobiliteit, wederom met glans doorstaan. Omdat wij opnieuw een score hebben behaald van meer dan 90%, mogen wij ons wederom twee jaar lang Erkend Duurzaam Plus noemen. Het IvDM stelt dat wij onze processen, afvalstromen, afvalscheiding, energieverbruik en zaken met betrekking tot duurzaamheid goed op orde hebben. Al sinds 2011 voldoen wij aan de Erkend Duurzaamheid standaard en met deze her-audit geven wij verder vervolg aan de verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.Smeets Autogroep behaalt wederom ISO kwaliteitscertificering

Op 23 december 2023 hebben wij de her-certificering door Brand Compliance voor ISO 9001:2015 wederom positief afgesloten. Brand Compliance gaf als feedback dat onze processen helder zijn vormgegeven. Verder werden de goede opleidingen en gedisciplineerde, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers als sterk punt benadrukt. Ook kregen wij complimenten over onze toekomstgerichte visie en de aanpak van onze connectiviteitsuitdagingen. De algemene noot van de auditoren was; "Smeets Autogroep staat voor kwaliteit". Hier zijn wij natuurlijk uitermate trots op!

Smeets Autogroep voor 6de maal benoemd tot Best Managed Company!

Smeets Autogroep behoort ook dit jaar tot het selecte gezelschap van best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de strenge selectie is Smeets Autogroep als een van de 35 beste Nederlandse bedrijven naar voren gekomen.Smeets Personeelfeest

Elk jaar worden alle medewerkers van Smeets getrakteerd op een geheel verzorgd personeelsfeest.
Mercedes for kids: Spreekbeurtpakket

Wordt de held van jouw klasgenootjes

Ben je gek op auto's en wil je daar graag een spreekbeurt over houden? Download dan hier je spreekbeurtpakket over Mercedes-Benz, de enige echte uitvinder van de auto. Ook vind je een coole AMG bouwplaat, een kijkdoospakket en twee kleurplaten om zelf uit te printen.

Spreekbeurtpakket Mercedes

Weten de kinderen bij jou op de basisschool eigenlijk wie de auto heeft uitgevonden? Als je denkt dat ze het niet weten, moet je zeker je spreekbeurt over Mercedes-Benz houden. Wij van Smeets Autogroep helpen je graag een handje met het speciale Mercedes spreekbeurtpakket.

Wat kun je downloaden?
Een verhaaltje over de geschiedenis met oude plaatjes
Een historische video
Digitale foto's van alle nieuwe modellen

Knutselwerkjes en een kleurplaat om te printen en uit te delen aan de klas
Klik op de bestandjes hieronder en start met downloaden.


Over Smeets

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op

Vestigingen Smeets Autogroep - Eindhoven, Venlo, Ittervoort & Heerlen

Bekijk onze adresgegevens en openingstijden

Reviews

Bekijk hoe klanten ons beoordelen

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze voorwaarden

Vacatures

Ben jij de ster die wij zoeken?

 

Waar bent u naar op zoek?