Jubilerende Smeets Autogroep opent nieuwe vestiging in Venlo


U vindt ons vanaf heden op de Venrayseweg 30 in Venlo - Klik hier voor een routebeschrijving


Smeets Autogroep Venlo is uw officiële Mercedes-Benz dealer in Venlo. Ons assortiment bestaat uit Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagen. We hebben alles in eigen huis, van verkoop tot aan onderhoud en schadeherstel.


Smeets Autogroep Venlo

Venrayseweg 30

5928 NZ Venlo
077 - 207 9900


Openingstijden


Contactpersonen 


Smeets Autogroep opende - als kroon op haar 90-jarig bestaan - de deuren van een compleet vernieuwde Mercedes-Benz vestiging in Venlo. De constructie en het ontwerp van het bedrijf is gebaseerd op het vooruitstrevende retailconcept van Mercedes-Benz, genaamd ‘Mar2020’. Het doel is een fascinerende merkbeleving te creëren, dankzij een combinatie van ruimtelijk design, innovatieve processen en uitgebreide digitalisering van advies, verkoop en service. Het nieuwe retailconcept maakt het mogelijk om de online en offline merkbeleving naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

De locatie aan de Venrayseweg 30 is voor de Mercedes-Benz kenners uit de regio Venlo geen onbekende. Het merk was op deze plek al eerder vertegenwoordigd. Smeets Autogroep, de enige erkende Mercedes-Benz dealer in Venlo, brengt aan de Venrayseweg haar twee Venlose locaties samen in één multifunctioneel pand. Alle personen- en bestelwagenactiviteiten zijn hierdoor op een goed bereikbare locatie samengevoegd.

Integratie van digitale media
Digitalisering en veranderende klantbehoeften leiden tot grote veranderingen in de autobranche. Dit vraagt om een herdefiniëring van de rol van de analoge en digitale wereld op verkoop- en servicegebied. De voordelen van beide werelden worden samengebracht in het nieuwe pand van Smeets. Het is onderdeel van de door Mercedes-Benz gelanceerde marketing- en verkoopstrategie ‘Best Customer Experience‘ en realiseert een ultieme premium merkbeleving. Math Smeets, algemeen directeur van Smeets Autogroep, is zeer enthousiast over het nieuwe concept: “Door de combinatie van persoonlijk contact en digitale elementen in advies, verkoop en service is ons traditionele verkooppunt getransformeerd naar een belevings- en ervaringswereld. Een nieuwe en vooruitstrevende manier om onze klanten te benaderen”. In de showroom is ook veel aandacht voor EQ, het nieuwe label van Mercedes-Benz voor elektrisch rijden. Het eerste volledig elektrische model van Mercedes-Benz draagt de naam EQC en staat gedurende het openingsweekend in de showroom. De komende jaren zullen nieuwe elektrische modellen van Mercedes-Benz elkaar in een snel tempo opvolgen.

Klantbeleving staat centraal
In de nieuwe showroom staat de klant centraler dan ooit. Math Smeets: ‘We bieden een compleet mobiliteitspakket met alle onderdelen in eigen huis. Van financiering tot verhuur en van onderhoudscontracten tot 24-uurs service. Hierdoor kunnen we adequaat inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. We hebben het breedste aanbod modellen, van smart tot aan de grootste trucks. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om op iedere klantwens gericht in te spelen. In het nieuwe pand kunnen we onze kwaliteiten als erkende Mercedes-Benz dealer dan ook ten volle tot uiting brengen.”Gratis Feestpakket

Nu 90 dagen gratis bij aanschaf van een nieuwe personen- of bestelwagen!

Lees meer

Truckacties

Ontdek de nieuwe Actros

Lees meer

Bestelwagenacties

Voordelig wegrijden in een echte Mercedes-Benz bestelwagen!

Lees meer

Personenwagenacties

Voordelig en snel wegrijden bij Smeets

Lees meer

Contactpersonen

Komen eenvoudig in contact met onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar!

Lees meer

Openingstijden

Bekijk onze ruime openingstijden

Lees meer


Download hier het persbericht
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart