Mercedes-Benz occasion informatie


Van occasion tot SterOccasion

Elke Mercedes-Benz occasion wordt door onze monteurs met uiterste kunde, kennis en techniek gecontroleerd in de werkplaats. Elk detail wordt bekeken en zo nodig hersteld met originele Mercedes-Benz onderdelen. Pas na deze keuring krijgt de occasion het kwaliteitskeurmerk van Mercedes-Benz: SterOccasion. Daarbij wordt elke Mercedes-Benz geleverd met uitgebreide garantie tot 24 maanden, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw SterOccasion.

Maar er zijn meer voordelen. Als u een SterOccasion bij ons aanschaft dan bent u direct bij het beste adres voor onderhoud en service. Alleen wij voeren immers het onderhoud en service uit volgens de officiële Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften. Zo blijft uw SterOccasion jarenlang in topconditie en blijven eventuele garanties van kracht.

 

Bovag-auto's

Naast SterOccasions bieden wij ook gebruikte auto's met een Bovag garantiebewijs. Deze occasions hebben een gegarandeerde kilometerstand en standaard 6 maanden garantie op verborgen gebreken. De voorwaarden zijn duidelijk, betrouwbaar en getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond. Bij een geschil bemiddelt de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie.

 


Zoek een Occasion naar keuze
 

     
    

 


SterOccasion voorwaarden

     


     Download de brochure 

 


Garantievoorwaarden

     


     Financiering