De nieuwe Mercedes-Benz EQC

Electric now has a Mercedes.

EQ staat voor de eerste volledig elektrisch autoserie van Mercedes-Benz. Het eerste model, de EQC, is vanaf nu te ervaren bij Smeets Autogroep. De eerste modellen kunnen we uitleveren vanaf eind 2019. De EQC is te bestellen vanaf: € 80.995Electric Intelligence

We zetten de schakelaar om; Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en mobiliteitsdiensten. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz. Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties.


De EQC wordt gekenmerkt door typerende gekleurde highlights in het design. Deze nieuwe ster biedt op het gebied van kwaliteit, veiligheid en comfort alles dat u van ons gewend bent. De EQC is de Mercedes-Benz onder de elektrische voertuigen, zeer overtuigend en onbegrensd. 


Stel hier zelf uw eigen EQC samen:

Car ConfiguratorProefrijden is vanaf nu mogelijk!

Vraag deze vrijblijvend aan via onderstaand formulier

 
  
 
 
 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart