De nieuwe Mercedes-Benz EQC

Electric now has a Mercedes.


De EQ staat voor de eerste volledig elektrisch autoserie van Mercedes-Benz, de eerste modellen worden eind 2019 in de showrooms verwacht. In 2020 verwacht Mercedes-Benz met zeker 10 volledig elektrische modellen op de markt te zijn. 

De EQC is vanaf nu te bestellen bij Smeets Autogroep en verkrijgbaar vanaf: €  80.995
Electric Intelligence

We zetten de schakelaar om, Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz. Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties.


Stel hier zelf uw eigen EQC samen:

Car Corfigurator


Meer over Electric Intelligence op: 
                          

EQ Informatie

Electric Intelligence


EQC

De EQC heeft bij Mercedes-Benz dé primeur als eerste volledig elektrisch model uit de nieuwe EQ-lijn. 

Deze EQC wordt gekenmerkt door typerende gekleurde highlights in het design, deze nieuwe ster wordt in het laatste kwartaal van 2019 in de showrooms verwacht en biedt op gebied van kwaliteit, veiligheid en comfort alles dat u van ons gewend bent. De EQC is de Mercedes-Benz onder de elektrische voertuigen, zeer overtuigend en onbegrensd. 


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:


 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart