De nieuwe GLEHet lijkt op succes. Maar betekent echter iets veel groters.

De nieuwe GLE geeft een heel nieuw beeld van een SUV. Intelligenter, oplettender en attenter dan ooit tevoren.

Rustig blijven is wellicht de waardevolste kwaliteit van de nieuwe GLE.

Afhankelijk van het gekozen rijprogramma biedt het nieuwe, actieve onderstel ondersteuning voor een sportieve of comfortabele rijstijl. De curve tilting function en de op een camera gebaseerde rijstrookwaarneming zorgen voor onovertroffen rijervaringen. In het rijprogramma 'Curve' kan actief worden overgeheld in bochten, waardoor de dwarskrachten tot een minimum worden gereduceerd, voor duidelijk meer comfort en dynamiek.

In het rijprogramma 'Comfort' neemt Road Surface Scan met een stereocamera de toestand van het wegdek vóór de auto op. Aan de hand daarvan worden de veerpoten dusdanig aangestuurd, dat de bewegingen van de carrosserie duidelijk worden verminderd wanneer over oneffenheden in het wegdek wordt gereden. Daarnaast kan gekozen worden uit de rijprogramma's 'Sport' en 'Offroad'.


MBUX (Mercedes-Benz User Experience)
De nieuwe GLE is de eerste SUV met het revolutionaire infotainmentsysteem MBUX. Dit bestaat onder andere uit een natuurlijk spraakgestuurd bedieningssysteem en een touchscreen. Het systeem leert elke rit meer over de gewoontes en voorkeuren van de bestuurder.


Een SUV met overweldigende elegantie
De kunst van het design van de GLE is dat het zich op het juiste moment weet in te houden om daarna weer volop aanwezig te zijn.


Vanaf nu is deze ster bestelbaar bij Smeets Autogroep!


Bekijk de brochure

Bekijk de prijslijst

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart